Saçlar nasıl yumuşatılır?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Saçlarımın yumuşak ve parlak olmasını istiyorum, ne yapabilirim? Bir de çok şampuan kullanmak yıpratıyormuş doğruluğu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şampuan ile yıkamak saça zarar verir atıyorum haftada 4 kere yıkıyorsan 2 kere şampuan ile yıka. Zamanında ben yumuşatmak için saç kremi kullanmıştım ve işe yarıyor hem dalgalı yapıyor hem saçın parlıyor ve istediğin gibi yumuşaklık sağlar. Saçın çok uzun avuç içine badem tanesi kadar döküp onu avuç içine yay, ve saçlarının ucunu bak derine gitme sakın saçın fazla haşlanmış makarna gibi olur. Sadece uçlarını avucunla çiğköfte sıkar gibi sık. Haftada 1-2 yap aşırısına kaçma ilk kullanımdan itibaren etkisini görürsün. Dandik bir markada alma saçını bozabilir.

Saçlarımın yumuşak ve parlak olmasını istiyorum, ne yapabilirim? Bir de çok şampuan kullanmak yıpratıyormuş doğruluğu nedir?

Saçlarını 2 3 günde bir şampuanla yıka duştan çıkmadan önce soğuk suyla durula, duş sonrası saçlarının ıslaklığını havlu ile al kendi kuruyacak kadar nemli kalsın nemli iken şekil ver eğer ıslak saç sevmiyorsan ve kurutma makinesi kullanacaksan kurutma makinesini uzaktan tut.

Şampuan ile yıkamak saça zarar verir atıyorum haftada 4 kere yıkıyorsan 2 kere şampuan ile yıka. Zamanında ben yumuşatmak için saç kremi kullanmıştım ve işe yarıyor hem dalgalı yapıyor hem saçın parlıyor ve istediğin gibi yumuşaklık sağlar. Saçın çok uzun avuç içine badem tanesi kadar döküp onu avuç içine yay, ve saçlarının ucunu bak derine gitme sakın saçın fazla haşlanmış makarna gibi olur. Sadece uçlarını avucunla çiğ köfte sıkar gibi sık. Haftada 1-2 yap aşırısına kaçma ilk kullanımdan itibaren etkisini görürsün. Dandik bir markada alma saçını bozabilir.

Saç kremi kullanıyorum ama direk diplerine sürüyordum. Bir de saçı hafif kıvırcık olması için döndürüyorlarmış onlar işe yarıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı