Saçlarım seyrek mi?

Lutes

Hectopat
Daha fazla  
17 yaşımdayım, 5 aya 18'e gireceğim. Bugün normalde gittiğim berberin dışında farklı bir berbere gittim ve bana saçların 2 - 3 yıla gider dedi benim de bayağı aklıma takıldı. Annemin saçları ince telli babamında saçında da dökülme yok. Sadece dayılarımda var tepe bölgesinde, acaba ince telli olduğu için mi öyle demiştir? Eğer cidden seyrelmeye başladıysa nasıl önleyebilirim? Bu arada saçım ıslakken öyle dedi. 1 Ağustosa da cildiyeye randevu aldım.

1721121931907.png

1721121941003.png

1721121949741.png

1721121957219.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kellik maternal genetik bir durum. Dayılar kelse ne yaparsanız yapın gitme olasılığı var. 30'dan sonra saç ektirirsiniz. Bu arad bazı kuaförler de dandik bakımlarını satmak için saçlar döküldü gazını verir. Ergenliğin sonlarına doğru belli olur kelleşme mevzunuz, şu anda normal.

17 yaşımdayım, 5 aya 18'e gireceğim. Bugün normalde gittiğim berberin dışında farklı bir berbere gittim ve bana saçların 2 - 3 yıla gider dedi benim de bayağı aklıma takıldı. Annemin saçları ince telli babamında saçında da dökülme yok. Sadece dayılarımda var tepe bölgesinde, acaba ince telli olduğu için mi öyle demiştir? Eğer cidden seyrelmeye başladıysa nasıl önleyebilirim? Bu arada saçım ıslakken öyle dedi. 1 Ağustosa da cildiyeye randevu aldım.

Eki Görüntüle 2254235

Eki Görüntüle 2254236

Eki Görüntüle 2254237

Eki Görüntüle 2254238

Gayet normal saç. Anlında yanlarda açılma var mı? Yoksa sıkıntı yok şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genetiğiniz yatkınsa olur ama şu anlık bir sıkıntı yok.

Genetiğiniz yatkınsa olur ama şu anlık bir sıkıntı yok.

Gayet normal saç. Anlında yanlarda açılma var mı? Yoksa sıkıntı yok şu an.

Kellik maternal genetik bir durum. Dayılar kelse ne yaparsanız yapın gitme olasılığı var. 30'dan sonra saç ektirirsiniz. Bu arad bazı kuaförler de dandik bakımlarını satmak için saçlar döküldü gazını verir. Ergenliğin sonlarına doğru belli olur kelleşme mevzunuz, şu anda normal.

Yok hocam tepe kısmı için dedi ama son 1 2 aydır uyuyamıyorum gece 5 de yatıyorum sabah 10 11 gibi kalkıyorum belki ondan olabilir mi? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı