Saçlarım uzayınca yüzüm çöküyor

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarlar merhaba. Ben saçlarımı uzatmak istiyorum ama saçlarımı uzatınca yüzüm sanki hastaymışım gibi gözüküyor. Gözlerimin altı çöküyor tenim kapanıyor. Vitamin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum bir fikriniz var mı?

Arkadaşlarlar merhaba. Ben saçlarımı uzatmak istiyorum ama saçlarımı uzatınca yüzüm sanki hastaymışım gibi gözüküyor. Gözlerimin altı çöküyor tenim kapanıyor. Vitamin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum bir fikriniz var mı?
Yaşın kaç? 13-16 arasıysan normal gibi. Spora başla, testosteronu yükseltmeye çalış.

Saç ilen yüz çökmesinin alakası yok farklı sebepler arayın fakat bunu siz değil doktorunuz arasın.

Vitamin eksikliği falan değil, daha küçüksün yüzün oturmamıştır. Spor yapman bu yaşta çok iyi olur.

Vitamin eksikliği temelli olabilir yorumunuz dayanaksız testestron ilen yüz çökmesini ilen tek konuda bağdaştırılabilir dikkate değer düzeyde oda yüz kasların sağlığıdır.

Saç ilen yüz çökmesinin alakası yok farklı sebepler arayın fakat bunu siz değil doktorunuz arasın.

Vitamin eksikliği temelli olabilir yorumunuz dayanaksız testestron ilen yüz çökmesini ilen tek konuda bağdaştırılabilir dikkate değer düzeyde oda yüz kasların sağlığıdır.
Saçın yukarıdayken de aşağıdaykende yüz, aynı yüz. Arkadaşın aslında bir sorunu yok, siz beni de onu da galiba yanlış anladınız. Kendi kendine takılmış sadece, yaşı küçük yüzü oturmamış, daha yüzü küçük olabilir. Bu normal. Ben o yüzden spor yapmasını tavsiye ettim, 2 yıl sonra kendini bambaşka yerde görür, sadece öneri. Dinlemek istemezse kendi bilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı