Saçma bir ceza nedeni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
10
Daha fazla  
Geçenlerde edebiyat bölümünde bir konu açtım. 4-5 sene önce yazmış olduğum bir hikaye hakkındaydı. Hikayem MB Warband evreni üzerinden yazıldı. İlk olarak Taleworlds forumunda paylaştım.

Burada da paylaşmak için doğal olarak bir kopyala yapıştır işlemi yaptım. Fakat konu daha önce bu forumda açılmamıştı ve çalıntı değildi. Ona rağmen ceza aldım ve konum onaylanmadı. Şimdi arkadaşlar ben bunu bana ceza veren kişiyle konuştum ama bana basitçe verecek cevap bulamayınca resmen konu bir daha açma dedi.

Sırf burada konu açmak için binlerce karakterden oluşan yazıyı tekrardan bu forum üzerinden yazmam mı gerekiyor konunun kurallara uygun olması için? Ne fark edecek onu çözemiyorum. Zaten yazarı benim içeriğin. Bu nasıl bir saçma mantık ve sistem? Ayrıca konum içerisinde farklı foruma ait resim veya bağlantı yoktu.

Yazım hataları hakkında alınan cezaları bir kenara bırakıyorum ama bu örnek en haksız olanıydı. Bu forumu çekilmez bir hale getirmeye başladınız. Anlayanız varsa tüm bunları açıklasın lütfen.

Hikayem tam 32797 karakter. Görevli arkadaş sırf istiyor diye 15 sayfa yazıyı burada tekrardan yazamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…