Saçma sosyal medya enerji türleri

xthealan2

Decapat
Yer
Budel
Sosyal medyada dolaşırkan ihlaki görürüz nedir? Bu şükür enerjisi ya da kabul ediyorum enerjisi, dişil enerjisi, negatif enerji gibi saçma sapan enerji türleri üretiyorlar hiç saçma bulan var mı?

Özellikle annelerin bu saçmalığa inanması çok üzücü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medyada dolaşırkan ihlaki görürüz nedir? Bu şükür enerjisi ya da kabul ediyorum enerjisi, dişil enerjisi, negatif enerji gibi saçma sapan enerji türleri üretiyorlar hiç saçma bulan var mı?

Özellikle annelerin bu saçmalığa inanması çok üzücü.

Ben onların dişil eril enerji lafını öğrendiği günün sabahını... Saçma sapan şeyler ya.

Yani enerji olayı tamamen saçmalıktan ibaret. Fakat dişil enerji, eril enerjiden kasıt hormonel olarak erkek ve dişi ayrımı ise böyle bir şey var elbet. Demek istediğim fıtrattan dolayı oluşan ayrım yani.

Yine bir insanları ayrıştırma projesi işte.

Bu saçmalıklarla para kazanıyorlar. Yok işte enerji verici kolye, takı vs. diye kazıklıyorlar milleti. Geçende ailemden biri enerji verici taşlı bileklik diye bir şey almış :D. Çok kızdım böyle saçmalıklara inanma diye.

Bu saçmalıklarla para kazanıyorlar. Yok işte enerji verici kolye, takı vs. diye kazıklıyorlar milleti. Geçende ailemden biri enerji verici taşlı bileklik diye bir şey almış :D. Çok kızdım böyle saçmalıklara inanma diye.
Bi de saçma sapan görünen zehir kürleri var mesela biberle sütü karıştır iç ve kabul ediyorum falan filan haha 😆 Boş işler.

Yeni konular

Geri
Yukarı