P300
Aslında içerisinde PSU bulunan modellerden maksimum 500TL bütçem var ama PSU ayrı olarak olacaksa ikisini 550TL'ye sabitlemem gerekiyor. Kafamda şu ikisi var: Kasa için Phanteks P400S Kasaya, PSU için Corsair VS Series VS550 550W kullansam diye düşünüyorum. Buna ne dersiniz?Bu kadar insan o kadar şey yazmış, siz bir bütçe yazmamışsınız.
VS serisinde cızırtı sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onun yerine başka alternatifler tercih edilebilir.Aslında içerisinde PSU bulunan modellerden maksimum 500TL bütçem var ama PSU ayrı olarak olacaksa ikisini 550TL'ye sabitlemem gerekiyor. Kafamda şu ikisi var: Kasa için Phanteks P400S Kasaya, PSU için Corsair VS Series VS550 550W kullansam diye düşünüyorum. Buna ne dersiniz?
Bu arada şu sistemi toplayacağım PSU yeterli olur diye düşünüyorum.
-MSI B350 Tomahawk Arctic
-AMD Ryzen 5 1600X
-Kingston 8GB DDR4 3000Mhz
-MSI GTX 1050Ti
-Toshiba 1TB 7200RPM
-240GB 2.5" Corsair ForceLE SSD.
FSP ne kadar güvenilir bir markadır?
Corsair yada CoolerMaster gibi markalardan önerebileceğiniz PSU'lar varmıdır benim bahsettiğim PSU'nun fiyat segmentinde yada civarında?Vs serisi corsair in en alt seviyeli PSU dur.
Masterbox Lite 5 modeli güzel, şuan kullanıyorum ve kablolaması çok zor olmadı.Eki Görüntüle 274554
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.