Sade Tasarımlı Kasa Önerisi

Peki buna ne dersiniz? Hemde içerisinde PSU'su da var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-01-03-19-17-56.png
    Screenshot_2018-01-03-19-17-56.png
    173,9 KB · Görüntüleme: 368
Yakın bir zamanda arkadaşım Corsair 400C aldı. Gercekten hoş bir kasa. Kalitesini size hissetiriyor. Nzxt stoklarda bulablirseniz onlara da bakabilirsiniz. İkiside kalite olarak sizi üzmez. Nzxt değişik varyasyonları gibi 400C'nin.

Uzak durun. Kasanın dandikliği ve kalitesizliği yetmezmiş gibi bir de dandik PSU'su yüzünden patlama riski var.
PSU'su olmayan modellerde de fiyat farkı çok oluyor mecbur PSU'su olan bir kasa almam gerekiyor. Eğer içinde PSU olmayan bir kasa alırsam başka bir parçayı kısmam veya sonra almam gerekecek.

Yakın bir zamanda arkadaşım Corsair 400C aldı. Gercekten hoş bir kasa. Kalitesini size hissetiriyor. Nzxt stoklarda bulablirseniz onlara da bakabilirsiniz. İkiside kalite olarak sizi üzmez. Nzxt değişik varyasyonları gibi 400C'nin.
Corsair 400C çok güzel bir model sevdim de Ama fiyatı benim bütçemi aşıyor o nedenle alamayacağım bir model ayrıca içinde iyi bir PSU bulundursa o fiyata alınabilirdi.

PSU'su olmayan modellerde de fiyat farkı çok oluyor mecbur PSU'su olan bir kasa almam gerekiyor. Eğer içinde PSU olmayan bir kasa alırsam başka bir parçayı kısmam veya sonra almam gerekecek.

Corsair 400C çok güzel bir model sevdim de Ama fiyatı benim bütçemi aşıyor o nedenle alamayacağım bir model ayrıca içinde iyi bir PSU bulundursa o fiyata alınabilirdi.
Haklısınız PSU bulundurmayan bir kasaya göre pahalı kaçabiliyor. Bütçe meselesi tamamen.

Corsair kasalardan alabilirsin. Bende 100R var kasa olarak güzel memnunum. Fakat kesinlikle güç kaynağı olmayan modelini bulmaya bak. İçindeki güç kaynağı berbat.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı