PSU'su olmayan modellerde de fiyat farkı çok oluyor mecbur PSU'su olan bir kasa almam gerekiyor. Eğer içinde PSU olmayan bir kasa alırsam başka bir parçayı kısmam veya sonra almam gerekecek.Uzak durun. Kasanın dandikliği ve kalitesizliği yetmezmiş gibi bir de dandik PSU'su yüzünden patlama riski var.
Corsair 400C çok güzel bir model sevdim de Ama fiyatı benim bütçemi aşıyor o nedenle alamayacağım bir model ayrıca içinde iyi bir PSU bulundursa o fiyata alınabilirdi.Yakın bir zamanda arkadaşım Corsair 400C aldı. Gercekten hoş bir kasa. Kalitesini size hissetiriyor. Nzxt stoklarda bulablirseniz onlara da bakabilirsiniz. İkiside kalite olarak sizi üzmez. Nzxt değişik varyasyonları gibi 400C'nin.
Haklısınız PSU bulundurmayan bir kasaya göre pahalı kaçabiliyor. Bütçe meselesi tamamen.PSU'su olmayan modellerde de fiyat farkı çok oluyor mecbur PSU'su olan bir kasa almam gerekiyor. Eğer içinde PSU olmayan bir kasa alırsam başka bir parçayı kısmam veya sonra almam gerekecek.
Corsair 400C çok güzel bir model sevdim de Ama fiyatı benim bütçemi aşıyor o nedenle alamayacağım bir model ayrıca içinde iyi bir PSU bulundursa o fiyata alınabilirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.