Çözüldü Sadece Asphalt 8 indirilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaan w10

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
2 gb elixir 800mhz (2 slot ama 1 tanesi dolu )
SSD veya HDD modeli
toshiba 250 gb 5200 rpm
Ekran kartı
Nvidia GeForce GT 130M
Anakart
?
İşlemci
intel core duo 2 T6600 @2.20 ghz 2 çekirdekli
Geçen hafta Windows 7'den bıktığım için Windows 10 ile sorunsuz dualboot yaparak açtım. Windows 10'a Asphalt 8 yükledim sıkıldım bıraktım sonra tekrar yüklemeye çalışınca hata kodu: 0x80073D05 deyip yüklenmedi milyar kere denedim olmuyor. Konuyla ilgili bir fotoğraf; çok araştrdım

İşletim sistemi Windows 10 Pro 32 Bit etkinleştirildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Win + R kombinasyonuyla çalıştır'ı açıp %localappdata% yazın ve enter'e basın. Açılan dosya gezgininde Packages klasörünü açın. Packages klasörü içerisinde Asphalt 8'in isminin geçtiği klasörü bulun ve klasör isminin en başına _ işareti koyup kaydedin. Bundan sonra cihazı yeniden başlatıp oyunu tekrar indirmeyi deneyin.
Arama kutusuna wsreset yazın enter'e basın CMD açılacak mağaza varsayılanlara sıfırlanacak ondan sonra indirmeyi tekrar deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win + R kombinasyonuyla çalıştır'ı açıp %localappdata% yazın ve enter'e basın. Açılan dosya gezgininde Packages klasörünü açın. Packages klasörü içerisinde Asphalt 8'in isminin geçtiği klasörü bulun ve klasör isminin en başına _ işareti koyup kaydedin. Bundan sonra cihazı yeniden başlatıp oyunu tekrar indirmeyi deneyin.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…