Sadece CS:GO oynayıp kendini "Profesyonel oyuncu " sanan kitle

Aim aldığın yerden çıkar kafana tek atarım. :dikkatli: CS GO sadece aim alıp beklemekten ibaret değil takım oyunu takım içi iletişimin iyi olması lazım kıyaslama yapılması saçma bence.

Yani diyorsun ki CS Battlefield dan daha zor. Hadi canım:D Aim dediğin gibi işe yarıyor ama bir yere kadar. CS tamamen eğlence oyunu basit bir oyun.

CS nin haritaları BF dekinden daha küçük. Aynı zamanda savaştığın alanda gizlenmek diye bir şey yok.

BF de CS deki gibi sadece askerler yok. Adam ile savaşırken bir bakmışsın üstten helikopter ateş ediyor. Aynı zamanda helikopter indirmek çok zor çünkü CS deki gibi mermiler ışık hızı ile gitmiyor!

BF de her yerden düşman çıkabilir. Gidersin bir bakmışsın keskin nişancının biri seni indirmiş.

Bundan daha fazla çok şey var. Counter ile Battlefield karşılaştırılacak oyun değil. Şimdi iyi BF oynayan kii var bir de iyi CS oynayan kişi var.

Bu arada CS 1.6 bana kalırsa GO dan daha zor. Arkadaşımda oynuyordum ben silahlar 1.6 ya göre baya az sekiyordu. Bu arada dediğim gibi Battlefield daha çok simülasyona yakın bir oyun. CS biraz daha eğlence için gibi. Ben CS ı da iyi oynamam BF tı da iyi oynamam. Orası ayrı konu:D

Anlamadığım bu kesim oyun konusu açtığında direk " Ne oynuyorsun ? " diye sorması. Bakın " Şu sıralar ne oynuyorsun ? " değil. Sanki dünyada 3 oyun var : LoL, Minecraft, CS:GO. Ben hayatımı bu 3 oyuna adamak zorundaymışım gibi saçma bir izlenim çıkıyor ortaya :)
Küçük çocuklar aslında. E-Spor'a adamak isteyen çocuklar var. Ama e-spor için bana göre hayla uygun bir oyun değil CS:GO.

@Remous " Al bunu oyna " diyip verecesiniz Dark Souls'u, ağlayıp duracaklar " Bu boss savaşı geçilmiyor. " diye :) İlk boss'a gelebirlerse :)

@Silinen üye haklisiniz ama benim derdim, grafikleri görüp hele de oyun biraz eski ise " Bu oyun (...) gibi yaa. " deyip de LoL Türk sunucularında ana avrat söven çocuklarla :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı