Sadece GTA V'te oluşan oldukça fazla RAM kullanımı

Unalinho

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Şu sıralar karşılaştığım durumu size de aktarmak istedim.

Görev Yöneticisi 18.08.2020 00_33_08.png

Bu ekran görüntüsü GTA V'te yaklaşık 5 dakika geçirdikten sonra oluşan durumun görüntüsü. Normalde ben 2 tane arka arkaya açsam yine de bu kadar kasmazdı fakat şimdi oyun oynanmaz halde ve sadece GTA V'te oluyor bu durum. Ondan daha güçlü oyunları oynarken bir şey olmuyor da bu oyunda oluyor ve belirtmek istedim ki kasanın içi gayet temiz, CCleaner ile gereksiz şeyleri temizledim ama hala bu durum devam ediyor ve bir şey farkettim. Önceden GTA V'te VRAM kısmında 1017/1024 yazarken şimdi 1017/3800 küsurlü bir sayı yazmakta. Ekran kartım paylaşımlı bir kart ama önceden yazmıyordu ve kasma yoktu. Şimdi yazıyor ve kasma var. Ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyununuz orjinal mi? 8GB RAM günümüz oyunları için ve hele hele GTA V için artık yetersiz. 12-16GB arasına yükseltmenizi tavsiye ederim.

Oyununuz orjinal mi? 8GB RAM günümüz oyunları için ve hele hele GTA V için artık yetersiz. 12-16GB arasına yükseltmenizi tavsiye ederim.
Oyun orjinal hocam ama bir anda yetersizlik olmaz değil mi ? Bundan 1 hafta önce kasmadan oynarken şimdi böyle olması normal olmasa gerek.

Oyun orjinal hocam ama bir anda yetersizlik olmaz değil mi ? Bundan 1 hafta önce kasmadan oynarken şimdi böyle olması normal olmasa gerek.
Hocam haklısınız ama benim de önceden yaşadığım sorunu yaşamışsınız. 16GB yaptığımda sorun tamamiyle çözülmüştü. İsterseniz oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurun yine de olmazsa temiz format atın.

Hocam haklısınız ama benim de önceden yaşadığım sorunu yaşamışsınız. 16GB yaptığımda sorun tamamiyle çözülmüştü. İsterseniz oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurun yine de olmazsa temiz format atın.
teşekkürler bende sil-tekrar yükle yapmayı düşünüyordum
Driver Booster kullandınız mı veya bir uygulama ile Driver'larınızı güncellediniz mi?
HD 5850 kullanıyorum hocam eski ama güçlü bir kart driver güncel zaten :p
Anladığım kadarıyla APU'ya ayrılan bellek arttırılmış.
İNTEL X5650 kullanıyorum hocam apu sadece amd de diye biliyorum yanlışsam düzeltin

teşekkürler bende sil-tekrar yükle yapmayı düşünüyordum

HD 5850 kullanıyorum hocam eski ama güçlü bir kart driver güncel zaten :p
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem mesajlarımı beğenmeniz beni sevindirir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı