Sadece ismini bildiğim kızı nasıl bulurum?

HydrAA00

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 15 Temmuz 2022 tarihinde otelde kaldık. Otelde bir kız gördüm ve aşık oldum ama cesaretimi toplayıp da konuşamadım. Şimdi de çok pişmanım. Kızı arıyorum ama bulamıyorum. İşin kötü yanı sadece ismini biliyorum. Başka onun hakkında bir bilgiye sahip değilim. Bu kızı nasıl bulabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. 3 gündür deli gibi kızı arıyorum. Bulamadıkça daha da hayal kırıklığı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soy adını biliyor iseniz sosyal medyadan aramayı deneyebilirsiniz.

Ayrıca senin ona karşı hissettiğin şey aşk filan değil. Yüzeysel bir hoşlantı. Daha konuşmamızın kız ile, nereye aşık oluyorsun?

Dediğinizde haklısınız aslında aşk değil bir hoşlantı sadece kızı bulmaya çalışıyorum soy ad konusuna gelincede soy adını bilmiyorum.

Aynı olay benim de başıma geldi Antalya adrasanda plajda otururken hemen önümde o da oturuyordu kardeşi vardı küçük gelip bize çikolata falan vermişti normalde deniz görünce hiç durmam denizden dışarı çıkmam ama bu sefer hiç girmedim denize kız beni çok etkiledi 5 gündür fena halde depresyondayım dert falan kızın yaşadığı yeri doğduğu yeri biliyorum ama onu bulamadım beni bayağı derinden etkiledi rüyalarıma falan giriyor nasıl olacak bu iş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı