Sadece LoL oynarken drop sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

iBLoodyLegend

Kilopat
Daha fazla  
GTA 5 gibi yüksek sistem isteyen oyunları bile oynayabiliyorken LoL'de drop yemekten oyun oynayamıyorum. Termal macun yenilemesi de yaptım. Nasıl düzeltebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA5 in sistem gereksinimleri yüksek değil aslında düşük. Ülkemizde PC almak lüks olarak görüldüğü için herkes GTA5 i yüksek filan zannediyor.

GTA 5'in sistem gereksinimleri yüksek değil aslında düşük. Ülkemizde PC almak lüks olarak görüldüğü için herkes GTA 5'i yüksek falan zannediyor.

Yılına göre öyleydi fakat çıkalı 8 yıl oldu insanlar hala aynı gözle bakıyor. Şu an piyasada satılan giriş seviyesi laptoplar bile oynatabiliyor.

Laptop HP 15-BA010NT. İki ekran kartı var acaba oyundayken güçsüz olanı kullanıyor olabilir mi?

Grafikler ortadayken daha iyi. Düşüğe aldığım zaman daha kötü oluyor. Nasıl düzeltebilirim bu drop sorununu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…