3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 27 Ocak 2021 #31 Westronxxd dedi: Hocam ISO dosyasını indirmeye koydum 5 dakika sonra atacağım formatı deneyimlerimi size ulaştırmak isterim Discord adresiniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord yok fakat benimle mail ile konuşabilirsin. digeyildiz@gmail.com
Westronxxd dedi: Hocam ISO dosyasını indirmeye koydum 5 dakika sonra atacağım formatı deneyimlerimi size ulaştırmak isterim Discord adresiniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord yok fakat benimle mail ile konuşabilirsin. digeyildiz@gmail.com
W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #32 312971 dedi: Hocam Discord yok fakat benimle mail ile konuşabilirsin. digeyildiz@gmail.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler yazacağım. Sırf işletim sistemi değiştirme sebebim GTA da textureler yüklenmiyor hocam bir ara başka bir sürüm Windows atmıştım sorunu çözmüştü muhtemelen bu da çözücek sorunumu teşekkürler.
312971 dedi: Hocam Discord yok fakat benimle mail ile konuşabilirsin. digeyildiz@gmail.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler yazacağım. Sırf işletim sistemi değiştirme sebebim GTA da textureler yüklenmiyor hocam bir ara başka bir sürüm Windows atmıştım sorunu çözmüştü muhtemelen bu da çözücek sorunumu teşekkürler.