FORGİSHAPLI Zeptopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Herhangi bir oyunu oynarken ekran donuyor ve reset atmadığım sürece düzelmiyor 2 3 dakika bile geçirsem oyunda yine donuyor ne yapacağımı bilemiyorum
Herhangi bir oyunu oynarken ekran donuyor ve reset atmadığım sürece düzelmiyor 2 3 dakika bile geçirsem oyunda yine donuyor ne yapacağımı bilemiyorum
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 5 Mart 2023 #2 FORGİSHAPLI dedi: Herhangi bir oyunu oynarken ekran donuyor ve reset atmadığım sürece düzelmiyor 2 3 dakika bile geçirsem oyunda yine donuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Overclockdan kaynaklı oluyor genelde stabil degil o.c yoksa Win + CTRL + b ekran kartı sürücü restleyin oda olmaz ise CTRL - alt del ile Görev Yöneticisi açın. Artı 0 Eksi
FORGİSHAPLI dedi: Herhangi bir oyunu oynarken ekran donuyor ve reset atmadığım sürece düzelmiyor 2 3 dakika bile geçirsem oyunda yine donuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Overclockdan kaynaklı oluyor genelde stabil degil o.c yoksa Win + CTRL + b ekran kartı sürücü restleyin oda olmaz ise CTRL - alt del ile Görev Yöneticisi açın.