Sadece The Witcher 3'ü oynasam hikayeyi anlar mıyım?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Epic Games üzerinden The Witcher GOTY Edition'a sahibim Sadece The Witcher 3'ü oynasam hikayeyi anlar mıyım GOTY de herhalde ek paketlerde varmış ek paketleri hikaye için oynamam gerekiyor mu? Bana bir bilgi verirseniz çok sevinirim.

Epic Games üzerinden The Witcher GOTY Edition'a sahibim Sadece The Witcher 3'ü oynasam hikayeyi anlar mıyım GOTY de herhalde ek paketlerde varmış ek paketleri hikaye için oynamam gerekiyor mu? Bana bir bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ek paketler ayrı bir hikaye oynamanı tavsiye ederim, ana hikayeden daha heycan vericidir.

1691402809437.png

Nasıl fiyat ama. 1 ve 2.oyunun hikayesinin özetini izle youtubedan.

Ek paketler ayrı bir hikaye oynamanı tavsiye ederim, ana hikayeden daha heyecan vericidir.

O zaman sadece 1 ve 2. oyunlarının hikaye özetine bakayım sonra 3'ü oynamam daha iyi olur ve ana hikaye bittikten sonra ek paketleri isteğime göre oynarım ana hikayeye bir etkisi yok, doğru mu anladım?

Bence sadece ilk oyunun hikayesine bakıp 2. oyunu da oynayın. Mekanikleri bazen sinir etse de iyi oyundur.

Genel olay örgüsünü anlarsınız fakat lor, karakterler gibi noktalarda anlamadığınız kısımlar olacaktır. Ben normalde ilk 3 oyunu sırayla oynadım. İlk iki oyunu oynamasaydım o uzunluktaki bir oyunda sıkılırdım diye düşünüyorum. Üstüne kitapları okuyanlar çok fazla şey kaçırıyorsunuz diyorlar, merak etmiyor değilim.
İlk oyunun oynanışı biraz kütük olsa da hikayesi sürükleyici. Eğer hikayesi hoşunuza giderse, oynanışı bir zamandan sonra görmezden gelebiliyorsunuz. Bu arada ilk oyunu oynayacaksanız igni üzerine bir build yapmanızı öneririm. En azından kılıç kullanmaktan daha rahat bir oynanışı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı