Sağ ön omuz sakatlığı nasıl geçer?

Ayni bende sekil hocam, hocam bir şey soracagim anlattiginiza gore aslinda sinir sıkısması olabilir. Ortopedi doktoruna bir basvurun iyi bilen bir doktor olursa iyi olur o bolge bolge yayilan agri ya sinirdendir ya da odemdendir ama uzun zaman olmus odem olacagini dusunmuyorum. Bence bir ortopediye basvurun.

6 ay öncesi çıkmıştık mr da çekilmişti ortopedi profesörü orada bir şey olmadığını ödemin neredeyse bittiğini söylemişti dediğin gibi artık ödem olmayabilir ama ara sıra nedensiz bir kendini belli ediyor zorladığım zaman bir şey olmuyor zorlamadığım zaman kendini belli ediyor çok ilginç bir şey ortopedi işini ben bir ailemle konuşayım teşekkürler.

İyi akşamlar durumlar nedir bende durum hala aynı gibi ama yavaştan spora başlama düşüncesi var hafif hafif alıştırarak başlamalı mıyım acaba sizde durumlar ne.

İyi akşamlar durumlar nedir bende durum hala aynı gibi ama yavaştan spora başlama düşüncesi var hafif hafif alıştırarak başlamalı mıyım acaba sizde durumlar ne.

Selamlar spora başlama düşüncesini bir süre ertelemek zorunda kalabilirsin spor öncesi 2-3 hafta ısınma ve esneme hareketleri yapın duruma göre evde yavaş yavaş hareketleri yapmaya başlayabilirsin.

Bence doktorunuza danışmadan kendi kafanıza göre iş yapmayın derim. Benim başlama niyetim yok, doktorum kuvvetlendirme egzersizi verdi yaptıktan 3-4 gün sonra ağrılarım daha çok arttı doktorumla konuştum 2 hafta boyunca tüm egzersizleri kestik esnetme de dahil her şeyi kestik ve 400mg ibuprofen verdi. Bakacağız artık 10 gün sonra kontrole gel dedi durumu yazarım.

Bayağıdır son durumları alamadık nedir durumlar ben yarın artık böyle olmaz diye gidiyorum doktora burada sigorta falan da yok bakalım mr falan iyi geçirirler gibi :D

Bayağıdır son durumları alamadık nedir durumlar ben yarın artık böyle olmaz diye gidiyorum doktora burada sigorta falan da yok bakalım mr falan iyi geçirirler gibi :D
Vallahi ben ortopedi doktoruna başka bir tedavi için gittiğimde ara içinde söyledim mr sonuçlarıma baktı orada kücük bir yırtık gibi birşey varmış iyileşmiş orada boşluk gibi birşey varmış her insanda olabilirmiş böyle gençliğine güveneceğiz bu tedavide dedi sonraki gidişimde tekrardan sorup geri dönüş yaparım hocam sizede tekrardan geçmiş olsun.

Vallahi ben ortopedi doktoruna başka bir tedavi için gittiğimde ara içinde söyledim mr sonuçlarıma baktı orada kücük bir yırtık gibi bir şey varmış iyileşmiş orada boşluk gibi bir şey varmış her insanda olabilirmiş böyle gençliğine güveneceğiz bu tedavide dedi sonraki gidişimde tekrardan sorup geri dönüş yaparım hocam size de tekrardan geçmiş olsun.

İyi bari sizde ağrı vs yoksa bende hala ara sıra var yarın öğreneceğim.

Vallahi hocam şöyle anlatayım benim omuzum artık iyileşiyor öyle artık eskisi gibi ağrı yapmıyor, boştayken yani omuzumu kullanmıyorken ağrı 0 bayağı iyi. Kullanıyorken kendini hala belli ediyor ve ağrısı az da olsa var. Prpnin 3 seansı da yapıldı. 3-6 ayda tam iyileşirmiş. Kuvvetlendirmeye aralık-ocakta başlıyorum. Çok sıkıntı ve kronik bir durummuş ya. Neyse geçmiş olsun herkese.

Vallahi hocam şöyle anlatayım benim omuzum artık iyileşiyor öyle artık eskisi gibi ağrı yapmıyor, boştayken yani omuzumu kullanmıyorken ağrı 0 bayağı iyi. Kullanıyorken kendini hala belli ediyor ve ağrısı az da olsa var. Prpnin 3 seansı da yapıldı. 3-6 ayda tam iyileşirmiş. Kuvvetlendirmeye aralık-ocakta başlıyorum. Çok sıkıntı ve kronik bir durummuş ya. Neyse geçmiş olsun herkese.
Son durum nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı