Düzelmedi. Hala aynı.Son durum nedir
Düzelmedi. Hala aynı.Son durum nedir
çok ağrı var mı hala bende de var 3 aydır eskiye göre azalsa da hala günde 1 ,2 saat ağrıyor prp dedi doktor ama inceledim bilimsel kanıtları çok azDüzelmedi. Hala aynı.
Çok ağrı var mı hala bende de var 3 aydır eskiye göre azalsa da hala günde 1, 2 saat ağrıyor prp dedi doktor ama inceledim bilimsel kanıtları çok az.
Evet iki kez çektirdim bende sıkışma ve tendinit birazda dejenerasyon var ağrı eskiye göre azaldı diyebilirim çünkü eskiden çok çok fazlaydı ama hala var elbette.Bir süre daha bekleyeceğim şuan iyiye gidiyor gibi ağrı ve acı daha azaldı olmadı prp denerim.Sizin ağrılar ne durumda daha sonra ne yaparak zorladın omzunu ben kıyafet giyerken bile dikkat ediyorum artıkPrp yaptirin. Ben yaptirdim iyi geldi bana. Prpden sonra sakin en az 2 ay ustune gitmeyin omuzunuzun. Gercekten agrilarimi hafiflestiedi az da olsa. Ustune gitmesem daha iyi sonuclar alirdim elbet ama iste genc adamiz illaki bir yanlislada olsa ustune gidiyoruz. Bendeki durumda kronik olunca prp de cok ise yaramamisti, sizdeki durumu bilmiyorum fakat yaptirirsaniz yararlarini goreceksiniz elbet. Mr cekilmis miydi?
Evet iki kez çektirdim bende sıkışma ve tendinit biraz da dejenerasyon var ağrı eskiye göre azaldı diyebilirim çünkü eskiden çok çok fazlaydı ama hala var elbette. Bir süre daha bekleyeceğim şu an iyiye gidiyor gibi ağrı ve acı daha azaldı olmadı prp denerim. Sizin ağrılar ne durumda daha sonra ne yaparak zorladın omzunu ben kıyafet giyerken bile dikkat ediyorum artık.
sizinki ileri seviye sanırım o hareketleri rahat yapıyorum.Tabi yorduğum bir gün olursa ağrı yapıyor o ayrı ama eskisi kadar değiş.Tendonda incellme var mı sizce kalınlığı normal miOmuzu kanlandırmak için hareket yaparken hep ufak bir yanlış hareketten nüksediyor. İşte sıkışma ve tendinozis olunca böyle bir kroniklik durum oluşuyor. Tendinozis çok kronik bir durum. Yapacak bir şey yok, çok şükür elim ayağım yerinde.
Sizinki ileri seviye sanırım o hareketleri rahat yapıyorum. Tabii yorduğum bir gün olursa ağrı yapıyor o ayrı ama eskisi kadar değiş. Tendonda incellme var mı sizce kalınlığı normal mi?
Kalınlığı normal değil. Dejenerasyon durum sözkonusu. Tendonum normal bir tendona göre çok kalınlaştı. Nasıl düzelecek bilmiyorum.
Geçmiş olsun bu teşhisleri mr yoluylamı öğrendin ve omuzunu yukarı aşağı kaldırırken ses geliyor mu tık tık bu köprücük kemiği kısmından bende öyle ses geliyor, ağrı bayağı azaldı ama ön omuza bastırınca yine ağrı var. (3 hafta)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.