Sağ Salim İzleyici Yorumu

  • Konuyu başlatan Anıl Sezer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2B
A

Anıl Sezer

Ziyaretçi
ExFCkkS.jpg



Her şey köy muhtarının Salim'den cenazeyi Sivas'a götürmesini istemesiyle başlar. Salim başta istemez ancak ölünün kimi kimsesinin olmadığını duyunca kabul eder. Yola çıktığı zaman her şey başlar. Yolda kaldığı sırada ona yardım eden çocuğu arabasına alır ve götüreceği yere kadar götürür. Ancak bilmediği bir şey vardır ki o çocuk ölünün oğludur. Bu sırada yola devam ederlerken Salim hap alır dozu biraz kaçırınca uyuya kalır. Ardında birini ezer. Ezdiği kişi az sonra arabasına alacağı kızın babasıdır. Ezdiği adam kızını aramaktadır çünkü kızı sevgilisiyle birlikte kaçmıştır... Sonra kızı arabasına alır ve onun sevgilisi başlarını arıtır. Sevgilisiyle birlikte arabaya bindiklerinde çocuk kıza duygu yüklü bir konuşma yaparken silahı boğazına dayar. Salim'de o sırada tümsekten geçince çocuk ölür :D


Arkadaşlar inanın bu filmin konusundan bahsederken buraya kadar canım çıktı. :D Ne karışık senaryosu varmış anlamadım. Neyse çok uzatmadan kendi yorumuma geçiyorum:

İzlerken duraksamaların çok yoğun olduğu filmde gülmek garanti ancak gülmek için çok bekleyebilirsiniz. Akıcı olmayan filmin konusu da biraz değişik. Sonunda ilk başta buldukları ceset onlara bela oluyor ancak saçma geldi bana. Tamam komedi filmi ama ne alaka. Gülünmeyen bir espri olmuş o kısım. Senaryo bakımından da çok değişik olan filmi izlerken sıkılmanız da garanti. Ben izlediğim de filmin sonunda geçirdiğim vakte yazık olmuş dedim ancak sizi bilmem. Boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz. İBDM: 10/6,7

Dediğim gibi bir film kötüyse muhakkak 6'dan yüksek puan alır.
 
Ben beğenmedim bundan çok çok daha iyi komedi filmleri var. Ancak filmin tek takdirlik yani küfür etmeden de az çok güldürüyor. Saygı duyarım yorumuna.
 
Film gerçekden çok hoş yer yer kahkaha dan yarıldığım sahneler oldu. İlk 10-15 dakika hariç hiç sıkılmadım diyebilirim :) 2 defa izledim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Benzer konular

A
Mesaj
0
Görüntüleme
824
Anıl Sezer
A
A
Mesaj
0
Görüntüleme
759
Anıl Sezer
A
A
Mesaj
0
Görüntüleme
724
Anıl Sezer
A
A
Mesaj
10
Görüntüleme
2B
Anıl Sezer
A

Geri
Yukarı