Sağ sırt bölgemde damarlarımda dolaşım hissi

Daha net şekilde açıklarsanız bölgeyi resimli belirtirseniz. Ne zaman, nerede, ne yapınca kaç sefer, uzun mu kısa mı sürüyor, ağrı tipi ne şekili, ağrı değilse hangi tür his, yemek yerken mi, yedikten sonra mı yakın zamanda tahlil oldun mu bilindik kronik iç hastalığın var mı varsa ne gibi şeyleri belirtmeden bunları netleştiremeyiz.
Sağ taraf ama neresi bir sürü organ ve sistem var noktasal veya bölgesel tam belirtmeden bilemeyiz. Yaş belli değil kilo beli değil.
 
Pandemiden çekinmeyin doktora gitmek için. Randevunuzu alın, çift maskenizi takın, doktora gidin. Hastanede sağa sola gereksiz yere dokunmayın, ellerinizi yüzünüze değdirmeyin, çıkarken dezenfekte edin, eve gelince de kıyafetlerinizi çıkarır duş alırsınız. Bir hastalıktan korkarken bir diğerini ihmal etmeyin.
 
Gaz birikmesi de oluyor sizde, bende o da var. Ben doktor değilim hiç alakam yok, sadece kendi yaşadığım için biliyorum. Aynı şekilde ben de Google'da aradım bu şikayetimi ama net bir tarif yoktu, siz deyince tam olarak neyi kastettiğinizi anladım. Stres yapmayın, üzülmeyin can sıkmayın hiçbir şeye. Probiyotik bol tüketin yani yoğurt ayran. Sindirimi zor besinlerden kaçının, hamur işi çok çok azaltın. En ama en önemlisi bol bol su için. 1 ay sonra geçmezse doktora gidilebilir, şu anda da gidilebilir tabi yanlış yönlendirmek istemiyorum, Allah korusun belki daha kötü bir şey vardır altında. Geçmiş olsun.
çok sağolun doktora gittim tedavi oluyorum dediklerinizi uygulucam.
 
b12 eksiliğim ve mide rahatsızlığım varmış tam olarak bilgi vermediler haplar ile tedavi oluyorum.
Birkaç tane antibiyotik verdilerse Helikobakter Pilori tedavisidir büyük ihtimalle, araştırabilirsiniz internetten bilgi almak için. Birçok insanda asemptomatik bir şekilde bulunur, bazılarında mide rahatsızlıklarına sebep olabiliyor.

Geçmiş olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı