okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar bazı programlar yükledim unlocker gibi sağ tuşa farklı eklentiler geldi. Bunları nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2022
Arkadaşlar bazı programlar yükledim unlocker gibi sağ tuşa farklı eklentiler geldi. Bunları nasıl kaldırabilirim?
Çözüm zeki1981 18 Eylül 2022 okan04 dedi: Arkadaşlar bazı programlar yükledim unlocker gibi sağ tuşa farklı eklentiler geldi. Bunları nasıl kaldırabilirim? Eki Görüntüle 1521385 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
okan04 dedi: Arkadaşlar bazı programlar yükledim unlocker gibi sağ tuşa farklı eklentiler geldi. Bunları nasıl kaldırabilirim? Eki Görüntüle 1521385 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.060 Çözümler 47 Yer Mersin 18 Eylül 2022 #2 Programların ayar kısmında böyle bir seçenek varsa oradan, yoksa programı silerek kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 18 Eylül 2022 #3 okan04 dedi: Arkadaşlar bazı programlar yükledim unlocker gibi sağ tuşa farklı eklentiler geldi. Bunları nasıl kaldırabilirim? Eki Görüntüle 1521385 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
okan04 dedi: Arkadaşlar bazı programlar yükledim unlocker gibi sağ tuşa farklı eklentiler geldi. Bunları nasıl kaldırabilirim? Eki Görüntüle 1521385 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 18 Eylül 2022 #4 Regedit'e girip CTRL+F kombinasyonu ile ContextMenuHandlers'ı aratın bulduktan sonra o klasörü genişletin, silmek istediklerinizi silin. Artı 0 Eksi
Regedit'e girip CTRL+F kombinasyonu ile ContextMenuHandlers'ı aratın bulduktan sonra o klasörü genişletin, silmek istediklerinizi silin.
KS KS okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Eylül 2022 #5 zeki1981 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunumu bu video ile çözdüm çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunumu bu video ile çözdüm çok teşekkür ederim.