HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 7 Nisan 2021 #1 Kardeşim geldi, klavyenin rastgele tuşlarına bastı. Ekranın sağ üst köşesinde de böyle bir şey çıktı. Nasıl kapatırım bunu?
Kardeşim geldi, klavyenin rastgele tuşlarına bastı. Ekranın sağ üst köşesinde de böyle bir şey çıktı. Nasıl kapatırım bunu?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 7 Nisan 2021 #2 HD4450 dedi: Kardeşim geldi, klavyenin rastgele tuşlarına bastı. Ekranın sağ üst köşesinde de böyle bir şey çıktı. Nasıl kapatırım bunu? Eki Görüntüle 962514 Genişletmek için tıkla... Hocam açmasını bulursanız söyler misiniz? Lazım da bana.
HD4450 dedi: Kardeşim geldi, klavyenin rastgele tuşlarına bastı. Ekranın sağ üst köşesinde de böyle bir şey çıktı. Nasıl kapatırım bunu? Eki Görüntüle 962514 Genişletmek için tıkla... Hocam açmasını bulursanız söyler misiniz? Lazım da bana.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 PhysicalDecline dedi: Hocam açmasını bulursanız söyler misiniz? Lazım da bana. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar'da açılabiliyor diye biliyorum ama iyi sisteminiz yoksa denemeyin ^^ HD4450 dedi: Kardeşim geldi, klavyenin rastgele tuşlarına bastı. Ekranın sağ üst köşesinde de böyle bir şey çıktı. Nasıl kapatırım bunu? Eki Görüntüle 962514 Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi'ne girip açmadığınız bir programı kapatabilirsiniz (ilk Xbox Game Bar'ı kapatmayı deneyin.)
PhysicalDecline dedi: Hocam açmasını bulursanız söyler misiniz? Lazım da bana. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar'da açılabiliyor diye biliyorum ama iyi sisteminiz yoksa denemeyin ^^ HD4450 dedi: Kardeşim geldi, klavyenin rastgele tuşlarına bastı. Ekranın sağ üst köşesinde de böyle bir şey çıktı. Nasıl kapatırım bunu? Eki Görüntüle 962514 Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi'ne girip açmadığınız bir programı kapatabilirsiniz (ilk Xbox Game Bar'ı kapatmayı deneyin.)
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #4 HD4450 dedi: Kardeşim geldi, klavyenin rastgele tuşlarına bastı. Ekranın sağ üst köşesinde de böyle bir şey çıktı. Nasıl kapatırım bunu? Eki Görüntüle 962514 Genişletmek için tıkla... Tuşlara bir daha basmasını isteyin . Çözümü bilmiyorum. Bu şekilde bir şey ile ilk defa karşılaştım hayatımda.
HD4450 dedi: Kardeşim geldi, klavyenin rastgele tuşlarına bastı. Ekranın sağ üst köşesinde de böyle bir şey çıktı. Nasıl kapatırım bunu? Eki Görüntüle 962514 Genişletmek için tıkla... Tuşlara bir daha basmasını isteyin . Çözümü bilmiyorum. Bu şekilde bir şey ile ilk defa karşılaştım hayatımda.