ahmet07enes
Hectopat
Sağlayım sol elle yazı yazma alışkanlığa başlayacağım, sizce zararı olur mu? Ya da yararı?
Son düzenleyen: Moderatör:
sıkıntı yok aşırı fazla pratik yapabilirimZararı olmaz. Çok fazla pratik gerektiriyor. Ben sadece sol elimle cam kesebilecek kadar geliştirebildim. Hala yazı yazarken çok kötü. Uğraştığın vakte pek değmiyor bence. Asıl amacım ikisi ile farklı şeyler yazmaktı ama daha teki ile bile yazamıyorum.
Zararı olmaz. Çok fazla pratik gerektiriyor. Ben sadece sol elimle cam kesebilecek kadar geliştirebildim. Hala yazı yazarken çok kötü. Uğraştığın vakte pek değmiyor bence. Asıl amacım ikisi ile farklı şeyler yazmaktı ama daha teki ile bile yazamıyorum.
Zararı neden olsun ? Önerim sanki her zaman yaptığın bir işmiş gibi yazmaya çalışman, yazmak zorunda olduğunu düşünmen. Psikolojik etmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca mesleki anlamda yarar sağlanacaksa el eğitiminin daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında size nasıl bir yarar sağlayacağı konusunda şüpheliyim.Sağlayım sol elle yazı yazma alışkanlığa başlayacağım, sizce zararı olur mu? Ya da yararı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.