Ad1lTuna
Hectopat
Daha fazla
Sorun çıkmıyor demek çılgınca gerçekten sen bence sağlamlisans çalışanı falansın XD. Özellikle eafc25 almayı düşünen arkadaşlar için uyarım: ALMAYIN. Kendi steam hesabınıza geçtiğiniz anda kariyer yüklemeniz gidiyor. Deneyimle sabit şunu da söyleyebilirim yükleme modu açıkken herhangi bir oyuna tıkladınız. BRAVO bütün ilerlemeniz silindi ve başkalarının ilerlemesi üzerine yazıldı. Adamlara sorunu anlattım kariyer modunun dosyasının kopyasını alabilirsiniz diyor. Nasıl yapacağız diye sorunca da internetten bakabilirsiniz diyor. Bakıyorsun yok. Sistemleri iyinin kötüsü aslında. Konsept falan gayet güzel uygulama da gayet güzel ama Steam EA vs. sorunlar nedeniyle uygulanması imkansız bir proje bence. Hocam ben akşamları agalarla CS atıyorum diyorsanız kesinlikle tercih etmeyiniz. DİPNOT: Ürün yorumlarına bunları yazınca kaldırıyorlarE hocam niye olacak adamlar her türlü kar ediyorlar zaten. Paylaşımlı hesaplar zaten aslında, sadece SaglamLisans bunun sistemini çok iyi kurduğu için herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Ayrıca oyunları kendi hesabınıza almak istediğinizde, yani oyunun CD Key'ini almak istediğinizde o fiyatlarda değil oyunlar daha pahalı fiyatlarda. Sizin 50 TL dediğiniz fiyat SaglamPass'e ait, 50 lira verip o oyunu ve diğer tüm oyunları 1 ay oynayabilirsiniz. Abonelik sistemine ait fiyat o. SaglamPass'in ne olduğunu biliyorsunuzdur.