Okudum da o çevrimdışı kısmı anlamamıştım sağolasın hocam teşekkür ederim. O hesap komple bizim mi oluyor yoksa bi sürelik mi ya da aynı zaman başka insanlarda kullanabiliyor muAçıklamayı okursanız onlar key değil Steam hesabı. Çevrim dışı kullanabileceğiniz oyuna sahip olan Steam hesabı veriliyor. Birçok oyun alışveriş sitesinde daha uygun fiyatlara satılıyor.
Paylaşımlı hesap, başkaları da girer. Sürekli girebilmen gerek aslında ama hesap uçarsa satıcı yenisini verir mi vermez mi bilinmez.Okudum da o çevrimdışı kısmı anlamamıştım sağolasın hocam teşekkür ederim. O hesap komple bizim mi oluyor yoksa bi sürelik mi ya da aynı zaman başka insanlarda kullanabiliyor mu
normalde başkasına da satılıyor bu hesaplar. 150 TL karşılığında tek oyun satın aldığınızda süresiz olarak hesabınıza eklenir. Burayı anlamadım.Okudum da o çevrimdışı kısmı anlamamıştım sağolasın hocam teşekkür ederim. O hesap komple bizim mi oluyor yoksa bi sürelik mi ya da aynı zaman başka insanlarda kullanabiliyor mu
Hesaplar Sağlam Lisans'a ait olduğu için patlama ihtimali yok.Paylaşımlı hesap, başkaları da girer. Sürekli girebilmen gerek aslında ama hesap uçarsa satıcı yenisini verir mi vermez mi bilinmez.
Steam kullanıcı sözleşmesini detaylı bilmiyorum, sonuçta bireysel kullanılmadığı için böyle bir ihtimal olacağını düşünüyorum sadece. Eğer kullanıcı sözleşmesine hakimsen, böyle bir ihtimalin kesinlikle söz konusu olmadığını tam olarak biliyorsan bizi, dolayısıyla konu sahibini bilgilendirirsen sevinirim.Hesaplar Sağlam Lisans'a ait olduğu için patlama ihtimali yok.
FC 25 God of War gibi oyunlar 50 lira. Bu nasıl oluyor? Gerçi nasıl olduğu çok umurumda değil de, geçerli mi yani normal bir şekilde satın alınmış gibi oynanabiliyor mu?
Açıklamayı okursanız onlar key değil Steam hesabı. Çevrim dışı kullanabileceğiniz oyuna sahip olan Steam hesabı veriliyor. Birçok oyun alışveriş sitesinde daha uygun fiyatlara satılıyor.
Paylaşımlı hesap, başkaları da girer. Sürekli girebilmen gerek aslında ama hesap uçarsa satıcı yenisini verir mi vermez mi bilinmez.
normalde başkasına da satılıyor bu hesaplar. 150 TL karşılığında tek oyun satın aldığınızda süresiz olarak hesabınıza eklenir. Burayı anlamadım.
Oyun sektöründe yeni bir sistemleri var hocam offline oyunlar için süper sistemleri var. 4 aydır ben kullanıyorum sağlampass olarak satın aldım sitedeki tüm oyunları oynayabiliyorsunuz. İsterseniz tekli oyun olarak da satın alabilirsiniz.Hikayeli oyunlar için mantıklı gelmedi değil çünkü genellikle bi kere bitirip bi daha hiç girmiyorum. Anladığım kadarıyla o oyunun olduğu bi steam hesabı veriliyor değil mi?
Bi kere bitirecek kadar oynayabildiğicrm sürece sıkıntı yok benim için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.