Str23
Attopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, Premier 16k elo görmüş biri olarak birkaç ay önce FACEIT başladım en fazla 6 leveli görebildim. İşe gittiğim için sürekli kasamıyorum ve geceleri 2 3 gibi yatıyorum ve sabah 7 de kalktığım için çok uykulu oluyorum ve işime ilgi ve önem gösteremiyorum fazla. Bu durumda beni CS'yi sadece eğlencesine oynamama doğru götürüyor sanırım. Her maç 20-27 civarı vuruyorum, fakat ne yaparsam yapayım takım Türk te olsa hiçbir şekilde plana sadık kalmıyorlar ve bir şekilde full lose alıyoruz ve şu an 900 eloya kadar düşmüş durumdayım. İşten 5-6 gibi geliyorum ve hem dinleneyim hem de kafa dağıtırım diye girdiğim oyun sanırım artık beni kötü etkiliyor. Sizce hikayeli oyunlara yönelmeli miyim? Ne yapmalıyım sizce?
FACEIT hesabımı devre dışı bırakmayı düşünüyorum hatta şu anda. Yeni bir Steam hesabı açmam gerekecek sanırım bir daha başlamak istersem.
FACEIT hesabımı devre dışı bırakmayı düşünüyorum hatta şu anda. Yeni bir Steam hesabı açmam gerekecek sanırım bir daha başlamak istersem.
Son düzenleyen: Moderatör: