Sağlık meslek lisesine gidilir mi?

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Sağlık meslek lisesine gidiyorum ve çok kararsızım çevremdeki çoğu kişi mezun olduktan sonra kasiyer oldu, aldıkları lise belgesi bir işe yaramadı, ben de mezun olunca muhtemelen bende öyle olacağım sizce farklı bir alana nakil yapayım mı, yoksa sağlık meslekte kalayım mı? Çok kararsızım, teşekkürler şimdiden.

Kendiniz diyorsunuz "ben de mezun olunca muhtemelen öyle olacağım" diyorsunuz nakil yapmayı düşünüyorsun bence gerek yok önce bu düşünceden çıkmalısınız.

Sağlık meslek lisesine gidiyorum ve çok kararsızım çevremdeki çoğu kişi mezun olduktan sonra kasiyer oldu, aldıkları lise belgesi bir işe yaramadı, ben de mezun olunca muhtemelen bende öyle olacağım sizce farklı bir alana nakil yapayım mı, yoksa sağlık meslekte kalayım mı? Çok kararsızım, teşekkürler şimdiden.

Önü acık değil die biliyorum mesleğe gitmenizi tavsiye ederim.

Devam et oku. İleride üniversite ve iş olabilir. Mesela sosyal hizmetler ön lisans ile okuyabilirsin. Diploma olsun iş bulmak mümkün. Ehliyet de olursa daha iyi olur. Özel hastanelerde de güzel iş olabilir.

Son düzenleme:
Sağlık meslek bildiğime göre en iyi meslek liselerinden. Sağlık meslekten sıhhiye olarak çıkan bir tanıdığımda var. Eğer okumayı düşünüyor isen nakil alma bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı