Sağlık problemi varken sınavlara girilir mi?

AslanHamza123

Centipat
Daha fazla  
Geçen haftalarda okulda ayağımı kırdım ve ameliyat oldum. Heyet raporum var. 2 haftaya sınavlar başlıyor ve ben 2 haftadır evde kendime gelme mücadelesi veriyorum. Sınıf öğretmenim raporun varsa sonra yaparız dedi fakat benim ayağı kalkmam uzun sürebilir 2.5 ay kadar o zaman sınav olsam konular vs çok birikecek. Şimdi girsem de çık bilgim yok kendim çalışarak nereye kadar bilmiyorum. Sizce ne yapmam lazım sınavlara şimdi mi gireyim yoksa beklemeli miyim?

Geçen haftalarda okulda ayağımı kırdım ve ameliyat oldum. Heyet raporum var. 2 haftaya sınavlar başlıyor ve ben 2 haftadır evde kendime gelme mücadelesi veriyorum. Sınıf öğretmenim raporun varsa sonra yaparız dedi fakat benim ayağı kalkmam uzun sürebilir 2.5 ay kadar o zaman sınav olsam konular vs çok birikecek. Şimdi girsem de çık bilgim yok kendim çalışarak nereye kadar bilmiyorum. Sizce ne yapmam lazım sınavlara şimdi mi gireyim yoksa beklemeli miyim?
sınıfta kalma hakkını kullandın mı ?

Sınıfta kalmadım hiç ve nasıl bir hak sınıfta kalmak istemiyorum.

Lisede 1 kere sınıfta kalma hakkın var.

Eğer bu hakkı kullanmamışsan derslere ve sınavlara girmeden sınıfta kalabilirsin.

Kemik kırılması ciddi bir durumda anladım kadarıyla çünkü kolay kolay ameliyat edip vücuda platin takmazlar.

Eğer kemik yanlış kaynar veyahut diğer yardımcı dokulara zarar verirse ömrün boyunca sıkıntı çekersin. 1 Yılın yansın bu ömrünün geri kalanından önemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı