Sağlıklı kilo almak için 3-4 günde bir burger yenir mi?

Daha fazla  
Merhaba, düzenli olarak spor yapmaya başladım ve kilo almak istiyorum. Bu süreçte öğünlerime 3-4 günde bir burger gibi yağlı şeyler eklesem, onun dışında öğünlerimi devam ettireceğim.

Kiloyu yağlı şeyler değil de karbonhidrat veya besin değeri yüksek şeyler yiyerek almanı öneririm internetten veya mağazalardan gainer alabilirsin çok ucuz zaten aylık burger masrafına 1 senelik alırsın neredeyse ayrıca %80 karbonhidrat %4 yağ gibi değerler var kilo almak için tasarlanmış ürün zaten.

Merhaba, düzenli olarak spor yapmaya başladım ve kilo almak istiyorum. Bu süreçte öğünlerime 3-4 günde bir burger gibi yağlı şeyler eklesem, onun dışında öğünlerimi devam ettireceğim.

Spora ciddi olarak başladıysanız düzenli olarak creatin kullanmanızı öneririm creatin kasların su tutmasını arttırdığı için doğal olarak kilonuzu da arttıracaktır. Tabii spora daha ilgili arkadaşlar öneri verirseler daha iyi olur.

1 ay civarı dene eğer çok yağ kütlesi koymazsan devam et. Nereden anlayacağım dersende kilonu takip edeceksin sadece.

Kiloyu yağlı şeyler değil de karbonhidrat veya besin değeri yüksek şeyler yiyerek almanı öneririm internetten veya mağazalardan gainer alabilirsin çok ucuz zaten aylık burger masrafına 1 senelik alırsın neredeyse ayrıca %80 karbonhidrat %4 yağ gibi değerler var kilo almak için tasarlanmış ürün zaten.
Gainerdakı şeker sıkıntı çıkarmaz mı?

Yani düşündüğüm şey şöyle günlük ben 400g tavuk 3 yumurta ve karbonhidrat alıyorum bolca bunun yanına eklemeyi düşünüyorum futbolda oynuyorum aynı zamanda ve vücut tipim daha çok atletik biçimde sizce sıkıntı yaratır mı?

Sıkıntı olmaz bu kadar takmanın hiçbir anlamı yok. Günlük kalori ihtiyacını aşmadığın sürece kalori ihtiyacının 100 eksiğini tamamen baklavayla tamamla yağlanmazsın. Ne kadar sağlıklı olur bilemem de işin özeti böyle 😀

Makrolarınıza dikkat ettiğiniz sürece sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı