LOL oynamak eğlenceli geliyor olabilir ama şahsen önermem. Bu konuda yorum-tavsiye duymak ister misin bilmiyorum ama oyun oynamak, ya da en azından LOL oynamak dışında yapacak bir şeyler bulabilirsin.
Sağlık bakımından tavsiyelere gelirsek düzgün oturduğuna, dik durduğuna dikkat etmeni, yarım saatten; bilemedin bir saatten uzun süre hareketsiz oturmaktan kaçınıp mutfağa su içmeye gidecek kadar bile olsa hareket etmeni öneririm. Aralıklarla yüzünü bilgisayar ekranından çevirmek de iyi olabilir, bilgisayardan kalktığında zaten bunu da halletmiş olursun.
Günlük olarak bir, yapabiliyorsan birkaç kere spor hareketleriyle uğraşmanı öneririm. Şınav, mekik, crunch, plank gibi vücut ağırlığını kullanan hareketler yapabilirsin. Varsa barfiks demiri, dambıl, koşu bandı gibi şeyler kullanabilirsin. İnternette ve hatta televizyonda bile fazlasıyla evde yapabileceğin spor hareketleriyle ilgili içerikler var.
Bu arada odadan bile çıkmadan kendini izole etmek daha çok korona hastaları için öneriliyor, odandan çıkmanın büyük bir tehlike olacağını sanmıyorum. Sağlıklı insanların odalarından bile çıkmamasını öneren birini duyduğumu hatırlamıyorum. Korona taşıyıcısı olabileceğine dair belirgin bir şüphen yoksa, 65 yaş üstü veya ciddi bir rahatsızlığı olan birisi değilsen odandan çıkmayarak kendine iyilik etmekten ziyade zarar verirsin.