Sagopa Kajmer'in karakterini gerçekten seven var mı?

Makaleler
2
Nefret edilecek birisi eğer merak eden varsa uzun uzun yazabilirim. Şarkılarını sevebilirsiniz ancak karakter bakımından çok eksik bir insan. Kimse dost olmak istemez.

Kimse dost olmak istemez.
Yakınen tanımadığım için yorum yapamam bu konuda. Geçmişte kendisinin ismi bir takım şiddet iddialarıyla geçmişti ama tam olarak doğru mu bilmiyorum açıkçası. Müziğine zaten söyleyecek sözüm yok, kendisi Türkçe Rap için çok önemli bir isim.

Bilmiyorum karakterini. Merakta ettim . Anlatır mısınız?
Adam Rap için önemli bir insan olduğu için kısacası "üstat" olduğu için en üst tabakadaydı. O dönemin Newschool rapçilerinin hiç birine piyasa bırakmadı. Hiç birine yardım etmedi. Bazı nefret ettiği insanların konserlerini iptal ettirip ortamlardan uzaklaştırdı. Bunlardan biri Joker'in yakın zamanlarda feat attığı Mirac'tır. Hatta tam hatırlamasam bile Sansar ile kavga eden Sagopa küsmüşler. Hatta alta bıraktığım yazıyı okuyabilirsiniz.

Benim de rap ile tanışmamı sağlamıştır. Karakteri nasıldır? Bu arada kaç yıldır tanışıyorsunuz? Kaç yıldır sohbetiniz devam ediyor?

Benim de rap ile tanışmamı sağlamıştır. Karakteri nasıldır? Bu arada kaç yıldır tanışıyorsunuz? Kaç yıldır sohbetiniz devam ediyor?
Sagopa dinlerim. Nasıl bir karakteri varmış?
Sagopa ile kaç yıldır tanışıyorsunuz? Yani bir insan hakkında bu kadar kesin konuşmak için tanımak gerekir.

Abimin "eski" yakın bir arkadaşıdır. Anlattığına göre egosunu her ortamda belli eden kinli bir insan. Her ortama gelince kendisinin övülünecek şeylerini anlatıyor ve birisi ona negatif yorum yapınca sen kimsin ki? Ben buyum sen şusun diye yargılıyor dedi.

@Megaton @phwoonix @lexxy @metaphroz @yaagzrmkc Şarkılarına bir sözüm yoktur. Ancak tarzı benim tarzım değil. İmzamda olan şarkıyla hayatımı geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…