Sahibinden 1 TL'ye aldığım ürün gelir mi?

• Konuyu başlatan ErenY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.725
Biraz önce sahibinden üzerinden Kingston Fury Beast RGB KF556C36BBEAK2/32 32 GB (2x16 GB)DDR5 5600 aldım. 1 TL'ye koymuş satıcı. 1 Haftadır ilanda ve ihtiyaç fazlası olduğunu, bugüne kadar alan olmazsa iade edeceğini söylemiş satıcı. (Sıfır olduğu da belirtilmiş.)

Siparişin iptal edilmesini bekliyorum merakla. Şu an kargolanma aşamasında. 😃

Galiba Satıcı Sahibinden dışında Letgo'da kullanıyor gibi. Orada da böyle şeyler görmek mümkün (Şu an ikisini de kullanmıyorum) Letgo'da adam ücretsiz ilanı koyar 1000 kişi görür 30u dolandırmaya çalışır diğerleri de sohbet veya dümenden alıcı gözüyle mesajlaşır.

Galiba Satıcı Sahibinden dışında Letgo'da kullanıyor gibi. Orada da böyle şeyler görmek mümkün (Şu an ikisini de kullanmıyorum) Letgo'da adam ücretsiz ilanı koyar 1000 kişi görür 30u dolandırmaya çalışır diğerleri de sohbet veya dümenden alıcı gözüyle mesajlaşır.
Ben de öyle düşünüyorum hocam. Alıcıyla pazarlık yapmak için koymuş öyle bir fiyat muhtemelen, bir fiyat belirlememiş.

Biraz önce sahibinden üzerinden Kingston Fury Beast RGB KF556C36BBEAK2/32 32GB (2x16GB)DDR5 5600 aldım. 1 TL'ye koymuş satıcı. 1 Haftadır ilanda ve ihtiyaç fazlası olduğunu, bugüne kadar alan olmazsa iade edeceğini söylemiş satıcı. (Sıfır olduğu da belirtilmiş.)

Siparişin iptal edilmesini bekliyorum merakla. Şuan kargolanma aşamasında. 😃
Gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı