Sahibinden alınan kırık PS3 fiziksel anlamda kırık çıktı

Hersiti

Hectopat
Daha fazla  
PS3 alacaktım ama kırık. Doğal olarak sahibinden.com adlı siteye bakmaya başladım. Birkaç hafta araştırdıktan sonra bir ilan buldum. Fiyatı da fena değildi. İlan sahibine sordum "Cihaz kırık mı?" diye, o da "Tabi ki." dedi. GET açtı ve satın aldım. 2-3 gün sonra cihaz elime ulaştı. Açtım açmasına da, cihaz cidden kırıkmış. Ama fiziksel olarak. Versiyonu ise kırılmamış versiyondu. Adama söylemedim gerçeği, ayıp olur diye o zaman. Cidden hayatımda nadir yaşayacağım bir olay yaşadım. Sonra tabi ki elle kırdım, öğrenerek. Bu da böyle bir anım. Siz siz olun, herhangi bir şeyi ayrıntılarını sorarak ve araştırarak alın.
:)

PS3 alacaktım ama kırık. Doğal olarak sahibinden.com adlı siteye bakmaya başladım. Birkaç hafta araştırdıktan sonra bir ilan buldum. Fiyatı da fena değildi. İlan sahibine sordum "Cihaz kırık mı?" diye, o da "Tabi ki." dedi. GET açtı ve satın aldım. 2-3 gün sonra cihaz elime ulaştı. Açtım açmasına da, cihaz cidden kırıkmış. Ama fiziksel olarak. Versiyonu ise kırılmamış versiyondu. Adama söylemedim gerçeği, ayıp olur diye o zaman. Cidden hayatımda nadir yaşayacağım bir olay yaşadım. Sonra tabii ki elle kırdım, öğrenerek. Bu da böyle bir anım. Siz siz olun, herhangi bir şeyi ayrıntılarını sorarak ve araştırarak alın.

E adam doğru söylemiş :D

PS3 alacaktım ama kırık. Doğal olarak sahibinden.com adlı siteye bakmaya başladım. Birkaç hafta araştırdıktan sonra bir ilan buldum. Fiyatı da fena değildi. İlan sahibine sordum "Cihaz kırık mı?" diye, o da "Tabi ki." dedi. GET açtı ve satın aldım. 2-3 gün sonra cihaz elime ulaştı. Açtım açmasına da, cihaz cidden kırıkmış. Ama fiziksel olarak. Versiyonu ise kırılmamış versiyondu. Adama söylemedim gerçeği, ayıp olur diye o zaman. Cidden hayatımda nadir yaşayacağım bir olay yaşadım. Sonra tabi ki elle kırdım, öğrenerek. Bu da böyle bir anım. Siz siz olun, herhangi bir şeyi ayrıntılarını sorarak ve araştırarak alın.
Cihazın fotoğrafını atar mısınız? Merak ettim 😁.

AddText_11-20-09.27.03.jpg

PS3 alacaktım ama kırık. Doğal olarak sahibinden.com adlı siteye bakmaya başladım. Birkaç hafta araştırdıktan sonra bir ilan buldum. Fiyatı da fena değildi. İlan sahibine sordum "cihaz kırık mı?" diye, o da "tabi ki." dedi. Get açtı ve satın aldım. 2-3 gün sonra cihaz elime ulaştı. Açtım açmasına da, cihaz cidden kırıkmış. Ama fiziksel olarak. versiyonu ise kırılmamış versiyondu. Adama söylemedim gerçeği, ayıp olur diye o zaman. Cidden hayatımda nadir yaşayacağım bir olay yaşadım. Sonra tabii ki elle kırdım, öğrenerek. Bu da böyle bir anım. Siz siz olun, herhangi bir şeyi ayrıntılarını sorarak ve araştırarak alın.

Yeni mi oldu olay ve kırık olması performansa etki etti mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı