Sahibinden çöktü mü?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
An itibarıyla ne telefondan ne bilgisayardan giremiyorum. Bende mi bir sorun var yoksa bakım gibi bir şey mi oldu arkadaşlar?

Site çöktü.

Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba arkadaşlar 16.00'dan beri girmeye çalışıyorum giremiyorum. Belki sorun bendedir diye düşündüm. Diğer telefondan denedim giremedim. Hata bilmem neyle baglanmaya çalışıyorsunuz dedi bir ara. Arkadaşımda ben de giremiyorum dedi. Sizde durumlar nasıl? Genel manada mi giremiyoruz acaba?

Merhaba arkadaşlar 16.00'dan beri girmeye çalışıyorum giremiyorum. Belki sorun bendedir diye düşündüm. Diğer telefondan denedim giremedim. Hata bilmem neyle baglanmaya çalışıyorsunuz dedi bir ara. Arkadaşımda ben de giremiyorum dedi. Sizde durumlar nasıl? Genel manada mi giremiyoruz acaba?

Ben girebiliyorum, internetinizi değiştirip denediniz mi? BTK üzerindende baktım yasaklama yok.

Ben girebiliyorum, internetinizi değiştirip denediniz mi? BTK üzerindende baktım yasaklama yok.
Komşunun internetini girdim bağlanmaya çalıştım. Uygulama açılıyor lakin ilanlarima ve diğer ilanlara falan hiçbir şeye erişimim yok hocam. Mobil veriden de denedim sorun aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı