Merhabalar, Sahibinden.com'da bilgisayarımı satışa koymuştum ve bugün birisi yazdı. Gönderim olarak sadece kargolayabilirim demiştim ve bu yüzden sadece param güvende sistemi ile gönderim yapmama izin veriyor site. Benim için son derece kritik bir sorun var, bildiğim kadarıyla param güvende sisteminde alıcıya ürünü gönderiyorum, alıcı beğenirse hesabıma para yatıyor. Ben ürünü gönderince alıcının zarar verip geri gönderme ihtimali ya da kaçma ihtimali var. Bu olursa ben ne yapacağım? Anladığım kadarıyla bu sistemde satıcının yararına hiçbir şey yok.
Sizce ilanı düzenleyip İstanbul içi elden verebilirim yapayım mı? Yazan kişinin nerede oturduğunu da bilmiyorum. Ve ben ilan açıklamasına pazarlık yoktur yazmıştım ama adam bana son fiyat ne olur yazdı ve 500TL indirim yapabilirim sanırım. Ama indirim yaptığımda "pazarlık yoktur yazmıştı şimdi indirim yapıyor" diye şikayet etmesin?
Cihazıma bir şey olmasını istemiyorum, nasıl güvenli bir şekilde gönderim yapabilirim? Daha doğrusu param güvende benim için riskli mi?
Sizce ilanı düzenleyip İstanbul içi elden verebilirim yapayım mı? Yazan kişinin nerede oturduğunu da bilmiyorum. Ve ben ilan açıklamasına pazarlık yoktur yazmıştım ama adam bana son fiyat ne olur yazdı ve 500TL indirim yapabilirim sanırım. Ama indirim yaptığımda "pazarlık yoktur yazmıştı şimdi indirim yapıyor" diye şikayet etmesin?
Cihazıma bir şey olmasını istemiyorum, nasıl güvenli bir şekilde gönderim yapabilirim? Daha doğrusu param güvende benim için riskli mi?
Son düzenleyen: Moderatör: