smyy3 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 297 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #11 Amazon Globaldan alınma gibi, yurtdışından alınma ürünler ucuz. Yurtdışı olması sıkıntı çıkartıyormu.
Amazon Globaldan alınma gibi, yurtdışından alınma ürünler ucuz. Yurtdışı olması sıkıntı çıkartıyormu.
Ensar Furkan yaşar Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #12 smyy3 dedi: Elden alacağım zaten. Ama sıfır diye satılıp kontrol bantları üstünde olan cihazlarda sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... 30 bin TL'ye hazır sistem al daha iyi gibi.
smyy3 dedi: Elden alacağım zaten. Ama sıfır diye satılıp kontrol bantları üstünde olan cihazlarda sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... 30 bin TL'ye hazır sistem al daha iyi gibi.
smyy3 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 297 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #13 Ensar Furkan yaşar dedi: 30 bin TL'ye hazır sistem al daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Benim acileyetim yok, sitelerde zararına veya aciliyetten satan veya boşta kalan ekran kartını satan satıcılardan ucuza alıp toplamak daha mantıklı.
Ensar Furkan yaşar dedi: 30 bin TL'ye hazır sistem al daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Benim acileyetim yok, sitelerde zararına veya aciliyetten satan veya boşta kalan ekran kartını satan satıcılardan ucuza alıp toplamak daha mantıklı.