Sahibinden komisyonu geri ödemiyor

Olympusson907

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Sahibinden Param Güvende ile bir telefon aldım. Telefon bana gelince sorunlu olduğunu görüp iade ettim. İade onaylandi ve paranın hesabıma yatacağı yazdı. Ama şöyle bir sorun var ürünün bedeli 1550 TL ve ortalama 180 TL de benden komisyon kestiler. Ama para iadesi kısmında sadece 1550 TL geri yattı yani 180 TL'nin üstüne çöktüler.

Bu parayı geri alma şansım yok mu tüketici hakem heyetine falan başvursam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sahibinden ile görüştünüz mü?
Konuyla ilgili illaki bir düşünceleri vardır.

Sahibinden ile görüştünüz mü?
Konuyla ilgili illaki bir düşünceleri vardır.
Görüşmedim henüz burada daha önce başına gelmiş olan var mı merak ettim normal prosedür mü diye gelen cevaplara göre argümanlarla görüşcem orayla

Öncelikle o komisyon değil hizmet bedeli. İkisi arasında satış sözleşmesi hükümlülüğüne göre farklar bulunuyor. Satış sözleşmesinde göndericiden alıcıya giden ürün iade olsa bile hizmet bedelinden sayılacağı için iade olmayacağı yazıyor. Siz bu şartlar altında alımı gerçekleştirdiğiniz için THH'den sonuç çıkmaz.

Çöp oldu yani para. Tam soyguncu bunlar ya

Hizmeti tam almadın mı?
Aldın.
Sistem böyle.
Zaten bunun için Param Güvende sistemini kullandın.
Sen ürünü almışsın almamışsın o adama fark etmez.

Soygun değil. Sizin 1550 liranızı koruma ücreti o. Siz o ürünü sahibinden üzerinden değil de satıcının ibanına gönderseydiniz şu an 1550 lirayı konuşuyor olurduk. Evet şu zamanda meblağ fazla belki ama anaparanızı dolandırıcılara karşı korudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…