Sahibinden param güvende için kurye çağırabiliyor muyuz?

Peki ben sadece kargoyu mu hazırlamam gerek bilgiler vs onlar mı hazırlıyor param güvende'de?

Param güvende PTT ve yurt içi ile anlaşmalı. Yurt içi ile kargolamayı tercih ederseniz size en yakın şubenin telefon numarasını arayın, yönergeleri takip edip müşteri hizmetlerine bağlanın ve evden kargo vermek istediğinizi söyleyin. Siz sadece ürünü hazırlayın, sarın, patlatmalı poşet vardı eğer kırılacak bir şeyse ona koyun. Kurye gelince sizden alıp bilgilerinizi isteyecek, göndereceğiniz yeri isteyecek. Önemli not: Muhtemelen param güvende size kargo kodu verecek o kod ile kuryeye verirseniz direkt karşıdakinin adresine gitmesi lazım. Sistemi tam bilmiyorum. Yani kargo kodu varsa adrese uğraşmanıza gerek kalmaz.

Param güvende PTT ve yurt içi ile anlaşmalı. Yurt içi ile kargolamayı tercih ederseniz size en yakın şubenin telefon numarasını arayın, yönergeleri takip edip müşteri hizmetlerine bağlanın ve evden kargo vermek istediğinizi söyleyin. Siz sadece ürünü hazırlayın, sarın, patlatmalı poşet vardı eğer kırılacak bir şeyse ona koyun. Kurye gelince sizden alıp bilgilerinizi isteyecek, göndereceğiniz yeri isteyecek. Önemli not: Muhtemelen param güvende size kargo kodu verecek o kod ile kuryeye verirseniz direkt karşıdakinin adresine gitmesi lazım. Sistemi tam bilmiyorum.
Aramaya gerek varmı illa kurye çağır diye birşey var ordan bilgi verip çağıramıyormuyuz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı