Sahibinden Param Güvende ile 2. el işlemci alınır mı?

Merhaba, 2. el bir sistem aldım yakın zamanda ve özellikleri şöyle:
Gigabyte A320M-S2H
GeIL 8 GB EVO Spear.
Sapphire RX 570 4 GB.
R3 1200 AF.
Sistemin fiyatı 5900TL.
Uzun araştırmalar sonrası bu sisteme R3 3100 işlemci ve 1 adet daha RAM almaya karar verdim. Sahibinden Param Güvende ile R3 3100 işlemciyi 1200TL fiyata buldum. Bu işlemciyi alırsam ve bozuk çıkarsa sonrasında iade edebilir miyim?

R3 3100 sıfır fiyatı 2000₺ civarında risk almak isterseniz deneyebilirsiniz her satıcı için konuşmak istemem ama üç kağıtçılık çıkabilir.

Hocam tüm sisteme yaklaşık 6K para verdim bunun sadece 3'te 1'ini tekrar işlemciye vermek koyar ayrıca öğrenciyim. Aldığım işlemci bozuksa iade edebilir miyim Param Güvende ile?
@333825 hocam sıkıntı nedir?

Son düzenleme:
Hocam tüm sisteme yaklaşık 6K para verdim bunun sadece 3'te 1'ini tekrar işlemciye vermek koyar ayrıca öğrenciyim. Aldığım işlemci bozuksa iade edebilir miyim Param Güvende ile?

Elbette edebilirsiniz 3 kere aldığım ürün bozuk çıktı satıcı uf puflasada iade almak zorunda kaldı.

@333825 hocam sıkıntı nedir?
Param güvendeden hiçbir şey alınmaz maalesef kardeşim. Ne kadar cezbetse de sakın bulaşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı