Merhaba herkese iyi sosyaller
Sahibinden'den işlemci almak istiyorum Param Güvende ile bir alışveriş yapan oldu mu bir riski var mı? Mantıklı mı? Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar herkese iyi forumlar
Sahibinden’den işlemci almak istiyorum param güvende ile bir alışveriş yapan oldu mu bir riski var mı ? Mantıklı mı ? Yardımcı olur musunuz
Ya fiyatı pahalı ama piyasası o işlemcinin. Anakart+işlemci değişimi öneririm 3000 TL falan tutar am4 sisteme geçmen eski parçaları satıp daha ucuza daha iyi sistem toplayabilirsin.
Ben havuzdaki parayı onaylarsam adamın hesabına yatırılıyor ve bunun için 2 gün sürem var diye biliyorum. Yani 2 gün içinde kontrol ettiğim zaman para hala havuzda bekleyeceği için adama yatırılmamış olacak ve iade talebiyle parayı tarafıma isteyebilirim?
Ya fiyatı pahalı ama piyasası o işlemcinin. Anakart+işlemci değişimi öneririm 3000 TL falan tutar am4 sisteme geçmen eski parçaları satıp daha ucuza daha iyi sistem toplayabilirsin.
İ7 7700 rtx 2060, gtx 1080 kartlarında darboğaz yapmıyor. Bende zaten en fazla bu kartları sistemime takarım diye düşünüyorum 3090 gibi heveslerim yok Şuanda da gtx 1650 var zaten. Benim işimi görür bence
Ben havuzdaki parayı onaylarsam adamın hesabına yatırılıyor ve bunun için 2 gün sürem var diye biliyorum. Yani 2 gün içinde kontrol ettiğim zaman para hala havuzda bekleyeceği için adama yatırılmamış olacak ve iade talebiyle parayı tarafıma isteyebilirim?
i7 7700 RTX 2060, GTX 1080 kartlarında darboğaz yapmıyor. Bende zaten en fazla bu kartları sistemime takarım diye düşünüyorum 3090 gibi heveslerim yok şu anda da GTX 1650 var zaten. Benim işimi görür bence.
Zaten bende 2 günden bahsediyorum 2 gün geçtiğinde otomatik adamın hesabına gidiyor para. Buradaki mesele iki gün geçtikten sonra bir sıkıntı çıkarsa ne olacak.
Zaten bende 2 günden bahsediyorum 2 gün geçtiğinde otomatik adamın hesabına gidiyor para. Buradaki mesele iki gün geçtikten sonra bir sıkıntı çıkarsa ne olacak.