Sahibinden Param Güvende ile laptop almak ne kadar güvenilir?

Anonim01

Centipat
Daha fazla  
Almak istediğim laptop bilgisayarı sahibindende ek RAM ve SSD ile birlikte çok daha ucuza buldum. Kutusu açılmış fakat ürün sıfır. Belli bir arıza belirtilmemiş. Kutusu duruyormuş ve garantisi devam ediyormuş. Param Güvende ile satın alsam bir sorun çıkar mı? Ürün elime ulaştığında ne gibi testler yapmam gerekir? Bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

Yüz yüze görüşmediğiniz sürece tehlikeli ne kadar Param Güvende ile alışveriş yapıp rahat olduğunu görsemde, büyük alışverişler yapmadım 2.ellerde.
Gidip görüşünüz, imkanınız yoksa es geçin benim fikrimce.

Sana eğer WhatsApp'dan link atarsa o linkten alma siteyi bire bir kopyalıyolar.

Hocam böyle ucuza sattıkları zaman genelde dolandırıcı oluyorlar. Alıcı ile konuşuyorsunuz satın alacağım dediğiniz zaman size link atıyor birebir sahibindene benziyor sizden IBAN adresine para atmanızı istiyor bu linkte sonra sayfa kapanıyor adam sizi engelliyor ve geçmiş olsun soğuk su içebilirsiniz.

Hocam böyle ucuza sattıkları zaman genelde dolandırıcı oluyorlar. Alıcı ile konuşuyorsunuz satın alacağım dediğiniz zaman size link atıyor birebir sahibindene benziyor sizden IBAN adresine para atmanızı istiyor bu linkte sonra sayfa kapanıyor adam sizi engelliyor ve geçmiş olsun soğuk su içebilirsiniz.
Satıcı bilgisayarı bir ay önce almış. Bir ay önce bilgisayarın fiyatı şuan satışa koyduğu fiyattan daha düşüktü. Belki alış fiyatına satıyordur diye düşünmüştüm. Yinede sıfır alsam daha iyi olur sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı