Sahibinden Param Güvende ile laptop almak

warofthe

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir laptop alacaktım ve yaşadığım ilde laptop satan birini gördüm. Fiyatı ve özellikleri güzel geldi. Cihazı 1-1.5 ay önce aldığı ve masaüstü toplamak istediği için satmak istediğini söyledi. Özellikleri de hoşuma gittiği için almak istedim fakat daha önce alışveriş yapmadığım... Güvenilirliğinden emin değilim çünkü internette bazı dolandırma videolarına rastladım. Direkt olarak elden alıp kontrol de edebilirim fakat ben Param Güvende ile almayı düşünüyorum. İlk önce cihazı alıp rahatça kontrol ettikten sonra onaylamayı daha doğru buldum. Tüm bunları yaparken video vs çekeceğim sorun olursa kanıt olsun diye. Sizce almak mantıklı olur mu nelere dikkat etmeliyim?
Faturası var.
Garantisi var.
Herhangi bir sorunu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param Güvende hizmet bedelini iade etmiyor bunu bilerek hareket edin. Eğer elden alıp test etmek gibi bir şansınız varsa o şekilde yapın derim ben.

Teslim alıp kutuyu açın, hemen bir stress testine sokun. Bunu da kameraya alın.
Her şeyiyle video çekeceğim tüm detaylarıyla
Param Güvende hizmet bedelini iade etmiyor bunu bilerek hareket edin. Eğer elden alıp test etmek gibi bir şansınız varsa o şekilde yapın derim ben.
Evet hocam biliyorum. Elden test edebilirim fakat evdeki kadar rahat bir test olacağını düşünmüyorum daha aceleci olunur gibime geliyor.
Link varsa atsana. Hem fiyatına bakar pahalımı uygunmu söyleriz.
Link

Attığı ödeme linkinden domainine dikkat et sahte domain atmasın.

Merhaba kardeşim, bu laptopu ben satıyorum. Konuşmuş olmalıyız sahibinden üzerinden. Cihazda hiç bir problem yok kafan rahat olsun, buluşur test eder oyun oynayabilirsin Güzel tesadüf oldu. Barış Asa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…