Sahibinden Param Güvende para ne zaman gelir?

mehmetaba

Decapat
725TL'ye bir ürün satmıştım alıcı cuma günü onayladı alttaki gibi yazıyor. Papara IBAN'ına çekmiştim tahmini ne zaman gelir para?

725 TL banka hesabınıza aktarıldı. Ödemenin hesabınıza geçmesi bankanıza bağlı olarak 1-5 iş gününü bulabilir.

725TL'ye bir ürün satmıştım alıcı cuma günü onayladı alttaki gibi yazıyor. Papara IBAN'ına çekmiştim tahmini ne zaman gelir para?

725 TL banka hesabınıza aktarıldı. Ödemenin hesabınıza geçmesi bankanıza bağlı olarak 1-5 iş gününü bulabilir.

Papara'yla nasıl çektiniz hocam bende IBAN kabul etmedi.

Satıcı hesabının adıyla verdiğiniz IBAN'ın adı tutuşmalı. Yani Sahibinden'deki satıcı adı Mehmet ise ama Papara Ali adında birine kayıtlıysa para geçmiyor haberiniz olsun.

Satıcı hesabının adıyla verdiğiniz IBAN'ın adı tutuşmalı. Yani Sahibinden'deki satıcı adı Mehmet ise ama Papara Ali adında birine kayıtlıysa para geçmiyor haberiniz olsun.

Evet isim aynı.

Papara'yla nasıl çektiniz hocam bende IBAN kabul etmedi.

Papara IBAN'ımı girdim oldu normal bir şekilde.

Bu para şimdi cumaya kadar gelir mi yoksa aksar mı bilen yok mu?

Gelmezse ne yapmalıyım ya da bilen yok mu?

Son düzenleme:
Hocam para hesabınıza yattı mı? Aynı sorunu yaşıyorum.

Eğer Papara'nızı girdiyseniz boşuna beklemeyin hocam. Paranız Papara hesabınıza yatmayacak. Bizzat kendim yaşadım. Papara hesabımı girdim ve baktım ki 5 gündür param yatmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım ve dediği şey "Papara hesaplarına maalesef para yatıramıyoruz" oldu. Gerçek bir banka hesabı IBAN'ı girmem istendi.

Eğer Papara'nızı girdiyseniz boşuna beklemeyin hocam. Paranız Papara hesabınıza yatmayacak. Bizzat kendim yaşadım. Papara hesabımı girdim ve baktım ki 5 gündür param yatmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım ve dediği şey "Papara hesaplarına maalesef para yatıramıyoruz" oldu. Gerçek bir banka hesabı IBAN'ı girmem istendi.
daha sonra ödemeniz gerçekleşti ama değil mi ? ve çok teşekkürler cevap için.

Daha sonra ödemeniz gerçekleşti ama değil mi? Ve çok teşekkürler cevap için.

Evet ama öncesinde sahibinden ayarlarından banka hesabınızı değiştirdikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirmelisiniz. Onlar Papara hesabınıza yatacak parayı iptal edip yeni girdiğiniz hesaba gönderecekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı