bunno637 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Şu an Param Güvende ile satın alım yapmayın paranızı hesabınızdan çekip ürünü onaylamıyor. Destek ekibi 48 saat içerisinde düzeltecekmiş.
Şu an Param Güvende ile satın alım yapmayın paranızı hesabınızdan çekip ürünü onaylamıyor. Destek ekibi 48 saat içerisinde düzeltecekmiş.
Nesnacefe Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 bunno637 dedi: Şu an Param Güvende ile satın alım yapmayın paranızı hesabınızdan çekip ürünü onaylamıyor. Destek ekibi 48 saat içerisinde düzeltecekmiş. Genişletmek için tıkla... Bende bir ürün almıştım aynısı başıma geldi sorun düzeldi mi acaba?
bunno637 dedi: Şu an Param Güvende ile satın alım yapmayın paranızı hesabınızdan çekip ürünü onaylamıyor. Destek ekibi 48 saat içerisinde düzeltecekmiş. Genişletmek için tıkla... Bende bir ürün almıştım aynısı başıma geldi sorun düzeldi mi acaba?
bunno637 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 Nesnacefe dedi: Bende bir ürün almıştım aynısı başıma geldi sorun düzeldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bana paramı iade ettiler. Gün içerisinde sanal kart ile Param Güvende satın alınımı yaptım. Bende kabul etti sistem.
Nesnacefe dedi: Bende bir ürün almıştım aynısı başıma geldi sorun düzeldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bana paramı iade ettiler. Gün içerisinde sanal kart ile Param Güvende satın alınımı yaptım. Bende kabul etti sistem.
Nesnacefe Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 bunno637 dedi: Bana paramı iade ettiler. Gün içerisinde sanal kart ile Param Güvende satın alınımı yaptım. Bende kabul etti sistem. Genişletmek için tıkla... Benim iadem hala gelmedi Papara ile almıştım. Son düzenleme: 16 Kasım 2024
bunno637 dedi: Bana paramı iade ettiler. Gün içerisinde sanal kart ile Param Güvende satın alınımı yaptım. Bende kabul etti sistem. Genişletmek için tıkla... Benim iadem hala gelmedi Papara ile almıştım.
bunno637 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Nesnacefe dedi: Benim ifadem hala gelmedi Papara ile almıştım. Genişletmek için tıkla... Ben destek ekibini aramıştım.
Nesnacefe dedi: Benim ifadem hala gelmedi Papara ile almıştım. Genişletmek için tıkla... Ben destek ekibini aramıştım.
Nesnacefe Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #6 bunno637 dedi: Ben destek ekibini aramıştım. Genişletmek için tıkla... Hangi bankaydi sizin?