- Makaleler
- 1
Alıcı ürünü kırıp, kırık ürün gönderildi dese sahibinden alıcıyı haklı tutar.
Kullanmak saçmalık.
Ben alıcı olarak konuştum adam keyfine hıyar koyup yollasa komisyon boşa gidecek.
Alıcı ürünü kırıp, kırık ürün gönderildi dese sahibinden alıcıyı haklı tutar.
Kullanmak saçmalık.
Şikayetvar'a konu oluşturun. Sahibinden'in desteğine de yazın.Ben alıcı olarak konuştum adam keyfine hıyar koyup yollasa komisyon boşa gidecek.
Hocam benim anlamadığım. Şimdi atıyorum telefon sattık. Kargo alıcıya ulaştı telefona bakarken elinden kaydı düştü. Sonra geri size kargoladı kırık diye. Suç kargo şirketine mi kalacak mesela kime kalacak.
Haklısınız. Satıcıya haksızlık oluyor. Satıcının da alıcıya güvenmesi lazım. Mesela ben 2 gün önce Param Güvende ile ekran kartı aldım. Eğer sorunsuzsa iade etmem.Alıcı ürünü kırıp, kırık ürün gönderildi dese Sahibinden alıcıyı haklı tutar.
Kullanmak saçmalık.
Haklısınız. Satıcıya haksızlık oluyor. Satıcının da alıcıya güvenmesi lazım. Mesela ben 2 gün önce param güvende ile ekran kartı aldım. Eğer sorunsuzsa iade etmem.
Kırıp geri gönderseniz bile siz haklı çıkarsınız. Satıcı olsam güvenmezdim kimseye.Haklısınız. Satıcıya haksızlık oluyor. Satıcının da alıcıya güvenmesi lazım. Mesela ben 2 gün önce Param Güvende ile ekran kartı aldım. Eğer sorunsuzsa iade etmem.
Benim bildiğim yok. Tehlike kıyaslamasında ama Letgo ile yarışamaz hem fiyat hem de kargo meselesinde tam bir tuzak işi.E başka site kalmadı? Var mı bildiğiniz ikinci el sitesi?
Satıcı ürünü kargolamadan önce fotoğraf ya da video çekse belki çözüm olabilir.
70 TL'ye ekran kartı mı aldınız? Tabii bozuk çıkarAAA bende ekran kartı aldım ama benimki bozuk çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.