KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 839 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Nasıl yapacağım bu durumu 18 yaş altıyım. e-Devlet girdedi büyüğümün e-Devlet'ini girdim, şimdi de IBAN adı ile hesap adı farklı para gelmez diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
Nasıl yapacağım bu durumu 18 yaş altıyım. e-Devlet girdedi büyüğümün e-Devlet'ini girdim, şimdi de IBAN adı ile hesap adı farklı para gelmez diyorlar.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.357 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 KEPAP06 dedi: Nasıl yapacağım bu durumu 18 yaş altıyım. e-Devlet girdedi büyüğümün e-Devlet'ini girdim, şimdi de IBAN adı ile hesap adı farklı para gelmez diyorlar. Genişletmek için tıkla... Para hesabına bilgileri adla eşleşen IBAN ile değişene kadar gelmez. Ben babamın bilgileri üzerinden yapıyorum.
KEPAP06 dedi: Nasıl yapacağım bu durumu 18 yaş altıyım. e-Devlet girdedi büyüğümün e-Devlet'ini girdim, şimdi de IBAN adı ile hesap adı farklı para gelmez diyorlar. Genişletmek için tıkla... Para hesabına bilgileri adla eşleşen IBAN ile değişene kadar gelmez. Ben babamın bilgileri üzerinden yapıyorum.
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Mart 2025 #3 KEPAP06 dedi: Nasıl yapacağım bu durumu 18 yaş altıyım. e-Devlet girdedi büyüğümün e-Devlet'ini girdim, şimdi de IBAN adı ile hesap adı farklı para gelmez diyorlar. Genişletmek için tıkla... Konuyu Biraz Daha Açabilirmisiniz?
KEPAP06 dedi: Nasıl yapacağım bu durumu 18 yaş altıyım. e-Devlet girdedi büyüğümün e-Devlet'ini girdim, şimdi de IBAN adı ile hesap adı farklı para gelmez diyorlar. Genişletmek için tıkla... Konuyu Biraz Daha Açabilirmisiniz?
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 839 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #4 efegerger dedi: Konuyu biraz daha açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi banka bilgilerinde gözüken isimle bildirimlerde gözüken isim farklı nasıl olacak. KEPAP06 dedi: Şimdi banka bilgilerinde gözüken isimle bildirimlerde gözüken isim farklı nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Bu karaladığım 1.fotoğraf da isimle IBAN uyuşuyor ama 2.fotoğraf da gelen isim başka büyüğümün. Dosya Ekleri IMG_0677.jpeg 40 KB · Görüntüleme: 22 IMG_0678.jpeg 71,5 KB · Görüntüleme: 19
efegerger dedi: Konuyu biraz daha açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi banka bilgilerinde gözüken isimle bildirimlerde gözüken isim farklı nasıl olacak. KEPAP06 dedi: Şimdi banka bilgilerinde gözüken isimle bildirimlerde gözüken isim farklı nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Bu karaladığım 1.fotoğraf da isimle IBAN uyuşuyor ama 2.fotoğraf da gelen isim başka büyüğümün.