Sahibinden taksit nasıl yapılıyor?

lekwiny

Picopat
Daha fazla  
2 .el 6 taksit RTX 2060 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var. 1: Ben taksitle alınca müşteri parası peşin gider mi ve sıkıntı yasar mi? 2: Ürün bozuk çıkarsa iade şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

cante12

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Hocam taksit olduğunda paranın tam tutarı her zaman karşıya yatırılır siz bankaya ödeme yaparsınız. İade şansınız var ve bu tarz uygulamalar alıcıyı çok koruyor rahat olabilirsiniz.

hadwiger

Kilopat
Makaleler
48
Taksit ve iade olması için ürünü Param Güvende iel satın almanız gerekiyor. Param güvende ile alırsanız eğer;

Siz ücreti taksit taksit ödersiniz ancak Sahibinden parayı satıcıya paranın tamamını peşin olarak gönderir. İade şansınız da var ayrıca, ancak iade süresi 3 gün.

Barisdkmn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
2. El 6 taksit RTX 2060 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var. 1: Ben taksitle alınca müşteri parası peşin gider mi ve sıkıntı yasar mi? 2: Ürün bozuk çıkarsa iade şansım var mı?

Param Güvende ile alıyorsunuz muhtemelen. Kartı denemeniz için size belli bir süre veriliyor. O süre zarfında kart bozuksa iade edebilirsiniz. Siz onaylayana kadar ya da o süre bitene kadar para karşı tarafa geçmez zaten.

CArLxBugY

Yottapat!
Makaleler
99
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
----
Patriot Viper Steel 4000-19 2x8 DDR4
----
MSI B450M-A PRO MAX
----
MSI MPG A650GF 80+ Gold
----
Lian Li Lancool II Mesh RGB
----
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed
----
XPG SX8100 512 GB
----
Trust GXT 830 RW Avonn
----
MSI RTX 2080 Super Ventus XS OC
----
LG W2242S ama değişecek.
----
Klasse-Markt Sakura 90x40
----
Samsung Galaxy Buds2
----
iPhone XR 64 GB Black
----
  1. Sahibinden, ucretin tamamini saticiya kendi para havuzundan yolluyor. Sen ise taksitli odemeni Sahibinden'e yapiyorsun.
  2. Evet, boyle bir hakkin var. Ancak 3 gun icerisinde iade etmen gerekir yoksa otomatik olarak onaylanmis kabul edilir.

Pwieh

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
2 .el 6 taksit RTX 2060 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var. 1: Ben taksitle alınca müşteri parası peşin gider mi ve sıkıntı yasar mi? 2: Ürün bozuk çıkarsa iade şansım var mı?
Taksit yaparsanız kartla ödemeyi de taksit taksit alırsınız. Yani 6 taksit yaparsanız ve iade ederseniz Kart limiti size 6 ayda geri ödenir.

Yukarı