Sahibinden üzerinden ekran kartı satın alınınca işlem gördüğü nasıl anlaşılır?

Mortal2121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sarı siteden ekran kartı aldım 7850 bir arkadaş dedi ki o kartların çoğu fırınlanmış oluyor. Param Güvende ile satın aldım, kart gelince nasıl anlayabilirim işlem gördüğünü?

Merhaba sarı siteden ekran kartı aldım 7850 bir arkadaş dedi ki o kartların çoğu fırınlanmış oluyor. Param Güvende ile satın aldım, kart gelince nasıl anlayabilirim işlem gördüğünü?
Param güvendeye güvenme bence satıcı iadeyi kabul etmeyince bir anlamı yok. Sıkıntı yaşayanlar oldu.

Kartı alınca koklayın hocam. Fırınlanmış kart elektronik yanığı gibi garip bir kokusu vardır illaki ayırt edebilirsiniz. Ama kenarda 3-5 senedir duruyorsa çok zor. Satayım diye fırınlayıp çalıştırdıysa anca anlayabilirsiniz.

Sizin yerinizde olsam çevrenizde ekran kartı tamiri yapan benzeri bir yere ürünü götürür ve ücretini ödeyeceğini söyleyerek kontrol ettirirdim. En sağlıklı çözümü bu geliyor aklıma. Çünkü bu kişiler karta bakarak bile işlem görüp görmediklerini anlayabiliyorlar 😁

Kartı aldığınız zaman iç tarafının resmini forumda paylaşırsanız biz de yardımcı oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı