kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.925 Çözümler 31 9 Eylül 2023 #41 leak dedi: Gigabyte RX 580 4GB 256 GaminG Bu kart nasıldır hocam? Param Güvende kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam. Furmark testlerini almadan önce isteyin ama. Eklememiş. Her ne kadar kusursuz dese de güvenmemek gerek.
leak dedi: Gigabyte RX 580 4GB 256 GaminG Bu kart nasıldır hocam? Param Güvende kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam. Furmark testlerini almadan önce isteyin ama. Eklememiş. Her ne kadar kusursuz dese de güvenmemek gerek.
leak Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #42 kopkeliekmek dedi: Alabilirsiniz hocam. Furmark testlerini almadan önce isteyin ama. Eklememiş. Her ne kadar kusursuz dese de güvenmemek gerek. Genişletmek için tıkla... Profiline baktım hocam, genellikle alanlar hiçbir sorun yaşamamış. Furmark testi, ne kadar kullanıldı? gibi klişe soruları soracağım zaten.
kopkeliekmek dedi: Alabilirsiniz hocam. Furmark testlerini almadan önce isteyin ama. Eklememiş. Her ne kadar kusursuz dese de güvenmemek gerek. Genişletmek için tıkla... Profiline baktım hocam, genellikle alanlar hiçbir sorun yaşamamış. Furmark testi, ne kadar kullanıldı? gibi klişe soruları soracağım zaten.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.925 Çözümler 31 9 Eylül 2023 #43 leak dedi: Profiline baktım hocam, genellikle alanlar hiçbir sorun yaşamamış. Furmark testi, ne kadar kullanıldı? gibi klişe soruları soracağım zaten. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum. Adam bir sürü satış yapmış herkes ilgili diyor.
leak dedi: Profiline baktım hocam, genellikle alanlar hiçbir sorun yaşamamış. Furmark testi, ne kadar kullanıldı? gibi klişe soruları soracağım zaten. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum. Adam bir sürü satış yapmış herkes ilgili diyor.
leak Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #44 kopkeliekmek dedi: Sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum. Adam bir sürü satış yapmış herkes ilgili diyor. Genişletmek için tıkla... Umarım ben alana kadar konuyu gören başkası almaz hocam.
kopkeliekmek dedi: Sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum. Adam bir sürü satış yapmış herkes ilgili diyor. Genişletmek için tıkla... Umarım ben alana kadar konuyu gören başkası almaz hocam.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.925 Çözümler 31 9 Eylül 2023 #45 leak dedi: Umarım ben alana kadar konuyu gören başkası almaz hocam. Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenleyip silin bence hocam Riske atmaya değmez.
leak dedi: Umarım ben alana kadar konuyu gören başkası almaz hocam. Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenleyip silin bence hocam Riske atmaya değmez.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.948 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Eylül 2023 #46 leak dedi: Profiline baktım hocam, genellikle alanlar hiçbir sorun yaşamamış. Furmark testi, ne kadar kullanıldı? gibi klişe soruları soracağım zaten. Genişletmek için tıkla... Adamın 478 satışı var güvenilir Kartta güzel duruyor. Bence bunu alın.
leak dedi: Profiline baktım hocam, genellikle alanlar hiçbir sorun yaşamamış. Furmark testi, ne kadar kullanıldı? gibi klişe soruları soracağım zaten. Genişletmek için tıkla... Adamın 478 satışı var güvenilir Kartta güzel duruyor. Bence bunu alın.
leak Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #47 bonz dedi: Adamın 478 satışı var güvenilir Kartta güzel duruyor. Bence bunu alın. Genişletmek için tıkla... Bu kartı mecbur alacağım zaten hocam, başka şans kalmadı.
bonz dedi: Adamın 478 satışı var güvenilir Kartta güzel duruyor. Bence bunu alın. Genişletmek için tıkla... Bu kartı mecbur alacağım zaten hocam, başka şans kalmadı.