Sahibindende PC toplama

Önüne gelen mining yapıyor herhalde bir ben yapmıyorum GTX1060 var yıllar önce zorluk seviyesi düşükken yapmayı denemiştim de rezil bir kazma hızı ile karşılaşmıştım direk mantıksızdı şuan dahada mantıksız çünkü zorluk seviyesi kat kat artmış durumda bitcoin ve her altcoin için. Yapan kişiler genelde RX470 yada GTX1060 üstü modellerden birden fazlasını aynanda kullanıyor, üstelik yapıp yapmadığını anlamak çok kolay. Eğer kişinin ilanına bakarsanız ve yalnızca kendi bilgisayarına takılı ekran kartını satıyorsa kendi kartı olması ve hiç mining yapılmaması muhtemeldir. Fakat ilanda stok, internetten indirilmiş fotoğraf kullanıyorsa ve ekran kartını asıl sistemi ile birlikte göstermiyorsa, açıklamaya da bir halt yazmadıysa mining yapılmış olması yada çalıntı kart olma ihtimali yüksektir. Tam olarak doğrumu buna göre karar vermek, hayır ama yüksek ihtimal doğru çıkar. Üstelik ekran kartı mining yapılsa da sıcaklık değerleri iyi tutulduğu sürece yıllarca bozulmayacaktır. Ayrıca mining yapılmış kartta aldım zamanında bir sorun çıkmadı. Yine okumadan biri diyecek sende sorun çıkmaması başkasında çıkmaz demek değil diye, evet değil ama 5 mermili Rus ruleti oynamadığımız kesin. Ben ikinci el bir ürün alacağım yada satacağım zaman karşı tarafla uzun uzun konuşurum samimi olmaya çalışırım, zaten düzgün insan az çok belli olur. İkinci el karşıtı olanda gitsin pahalıdan 4 yıllık ekran kartını "sıfır" alsın başkalarının zihnini zehirlemesin.
 
Son düzenleme:
Önüne gelen mining yapıyor herhalde bir ben yapmıyorum GTX1060 var yıllar önce zorluk seviyesi düşükken yapmayı denemiştim de rezil bir kazma hızı ile karşılaşmıştım direk mantıksızdı şu an daha da mantıksız çünkü zorluk seviyesi kat kat artmış durumda Bitcoin ve her altcoin için. Yapan kişiler genelde RX470 ya da GTX1060 üstü modeller kullanıyor, üstelik yapıp yapmadığını anlamak çok kolay. Eğer kişinin ilanına bakarsanız ve yalnızca kendi bilgisayarına takılı ekran kartını satıyorsa kendi kartı olması ve hiç mining yapılmaması muhtemeldir. Fakat ilanda stok, internetten indirilmiş fotoğraf kullanıyorsa ve ekran kartını asıl sistemi ile birlikte göstermiyorsa, açıklamaya da bir halt yazmadıysa mining yapılmış olması ya da çalıntı kart olma ihtimali yüksektir. Tam olarak doğru mu buna göre karar vermek, hayır ama yüksek ihtimal doğru çıkar. Üstelik ekran kartı mining yapılsa da sıcaklık değerleri iyi tutulduğu sürece yıllarca bozulmayacaktır. Ayrıca mining yapılmış kartta aldım zamanında bir sorun çıkmadı. Yine okumadan biri diyecek sende sorun çıkmaması başkasında çıkmaz demek değil diye, evet değil ama 5 mermili Rus ruleti oynamadığımız kesin. Ben ikinci el bir ürün alacağım ya da satacağım zaman karşı tarafla uzun uzun konuşurum samimi olmaya çalışırım, zaten düzgün insan az çok belli olur. İkinci el karşıtı olanda gitsin pahalıdan 4 yıllık ekran kartını sıfır alsın başkalarının zihnini zehirlemesin.

5 mermili Rus ruleti tanımında boş yere gelmen bir şey ifade etmiyor?
 
5 mermili Rus ruleti tanımında boş yere gelmen bir şey ifade etmiyor?
Ben açıklamamı yaptım kişinin kendi kararı sonuç olarak riske girip girmemek sonuçta alınan her elektronik üründe bozuk çıkma ihtimali var daha yeni arkadaşım 24K para verip GTX3070'li bilgisayar aldı anakart yamuk monte edilmiş ve BIOS menüsü bozuk işlemci performansı da sorunlu, iade edecek. Fakat herkesin sıfır cihaz alma lüksü yok.
 
@Yeyil'i direk göz ardı edin. Böyle insanlarla konuşmaya diyalog kurmaya, bir şey anlatmaya gerek yok. Direk dümdüz insanlardan duyduğu lafları bilgiliymiş gibi satmaya çalışıyor. Bir de sanki ekran kartını satan adammış gibi kesin miningli bu ekran kartı diyor. İhtimal bile vermiyor. Yani bence miningli demek yerine miningli almayın 2 ay sonra ağlarsınız diyor. Neyse ne uğraşacağım.

@jacksamurai0027 Ekran kartını alabilirsiniz. RX460 4GB değil yanılmıyorsam 2GB ekran kartı ile mining yapılmıyor. Bir kaç ekran kartı hackleme programı ile yapılsa bile kârlı olmuyor ve karta zarar veriyor. Yani satıcının bu kadar uğraşacağını düşünmüyorum. Gerekli testleri yaptırıp alın. Güle güle kullanın.
 
Silindi
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı