Sahibinden'den kapalı kutu MSI RTX 5000 serisi ekran kartı alınır mı?

ZyRexx

Hectopat
Sarı sitede birçok kapalı kutu ekran kartı satılıyor ve ben de 5000 serisi bir kart almaya karar verdim. Bir tane seçtim ve satıcı Hepsiburada'dan aldığını söylüyor, normal fiyatının %10 altında ve kapalı kutu. Sizce bir risk taşıyor mu? Alınır mı? Alırken kutuyu kontrol edebilirim açabilirim fakat sisteme takamazmışım doğal olarak. Ve böyle çokça ilan mevcut, sizce değer mi? Bu arada yalnızca espor düzeyinde Valorant oynuyorum dolayısıyla 4080 düşüncem de var fakat 2. el ekran kartı almak konusunda çekincelerim var. İşlemci 7800x3D, 540Hz monitör kullanıyorum o yüzden basit bir oyun için bile güçlü GPU seçtim, sorgulamayın rica ediyorum. %2-3 farklar bile benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer fatura ve garantisi varsa alınır niye alınmasın

Eğer fatura ve garantisi varsa alınır niye alınmasın
Hocam artık onun yerine 43 bin tlye fiziksel olarak pckolikten gainward phoenix 5070 ti almaya karar verdim. Problem artık şu ki 5070 ti için galiba 3 adet 8 pinlik dönüştürücü gerekiyor. Bende corsair rm850x var ve 2 adet 8 pinlik PCIe kablosu mevcut. Bu durumda bağlantıları nasıl yapmam gerekiyor bilginiz var mı?

5070ti için 2 tane 8 pin gerekiyor diye biliyorum ve 40kya gamingpro modelini almak daha mantıklı.

5070 Ti için 2 tane 8 pin gerekiyor diye biliyorum ve 40kya gamingpro modelini almak daha mantıklı.

Öyleymiş hocam yorumun için çok teşekkür ederim. 43 kya direk pckoliğe gidip fiziksel olarak almayı tercih edeceğim. Phoenix bir tık daha iyi gibi duruyor Gamingpro'dan, hem beklememiş olurum hem fiziksel mağazada garanti koşulları daha iyi olur diye umuyorum. Tabii gerçekte nedir bilemem.

5070ti için 2 tane 8 pin gerekiyor diye biliyorum ve 40kya gamingpro modelini almak daha mantıklı.
Yoksa hepsiburadada 45kya phantom satılıyor aslında en mantıklısı o hem de peşin fiyatına 9 taksit. Fakat garanti riskinden ötürü almak istemedim, millet çok çekmiş gibi duruyor hepsiburada’daki ikinci parti satıcılardan. Ürünlerin iade edilip tekrar satılma muhabbeti de cabası, ekran kartı için uygun bir yer değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…